نشست «نقد و بررسی عملکرد سازمان ملل در حمایت از زنان قربانی ترور» روز یکشنبه 16 اسفند ماه در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می شود.

به گزارش ایرنا از انجمن دفاع از قربانیان تروریسم، این نشست به مناسبت فرارسیدن هشتم مارس - 18 اسفند - روز جهانی زن و به همت انجمن دفاع از قربانیان تروریسم و با همکاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی و مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد برگزار خواهد شد.

در این نشست علمی، دکتر قاسم زمانی دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه، دکتر آرامش شهبازی عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اعظم آهنگر محقق رسمی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران درمورد مبانی حمایت از زنان قربانی تروریسم در اسناد بین المللی حقوق بشر و همچنین موضوع جنسیت و حمایت از زنان قربانی ترور در کارنامه 70 ساله سازمان ملل متحد سخنرانی می کنند.

این نشست تخصصی روز یکشنبه 16 اسفند ماه از ساعت 10 تا 12 در سالن دفاع، دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار خواهد شد.