یک فعال حوزه زنان گفت: لازم است زنان دهمین دوره مجلس شورای اسلامی جلساتی را تشکیل دهند و خطوط فکری و دغدغه‌های خود را در حوزه زنان و خانواده مشخص و در قالب استراتژی‌هایی برای 4 سال آینده تدوین کنند.

اشرف بروجردی افزود: نمایندگان زن مجلس دهم اگر قصد تشکیل جلساتی را ندارند، می‌توانند با بررسی مطالعات و تحقیقات انجام شده در این حوزه اولویت‌هایشان را در زمینه زنان و خانواده مشخص کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که "با توجه به افزایش تعداد نمایندگان زن در مجلس، آنان چگونه می‌توانند موجب جلب توجه سایر نمایندگان به مطالبات زنان شوند؟،" گفت: یکی از وظایف نمایندگان زن این است که بر اساس تخصص‌های خود به عضویت کمیسیون‌های مختلف درآیند و تلاش کنند به عنوان عضو هیات رییسه یا سخنگوی کمیسیون فعالیت و با این کار تلاش کنند نگاه مجلس به حوزه زنان و خانواده تقویت شود.

بروجردی اظهار کرد: بیشتر افرادی که به مجلس دهم راه‌ یافته‌اند از لیست اصلاح‌طلبان هستند و باید نسبت خود را با خط فکری مجموعه‌ نمایندگان مجلس مشخص کنند و کارآمد و اثرگذار باشند. البته بسیاری از آنان، جوان و متخصص هستند و می‌توانند از تخصص خود در راستای مطالبات زنان بهره ببرند. البته باید نسبت به شرایط کل جامعه آگاهی زیادی داشته باشند و موضوعات را به‌خوبی بشناسند تا بتوانند اقدام عملی در زمینه پرداختن به موضوعات زنان انجام دهند.