مراسم معارفه رئیس جدید مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران و تقدیر از رئیس سابق این مرکز در مورخ 94/12/02

این مراسم که با حضور معاون محترم پژوهشی دانشگاه و رئیس محترم دانشکده علوم اجتماعی و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه برگزار شد، از زحمات سرکار خانم دکتر فهیمه فرهمندپور رئیس سابق تقدیر و سرکار خانم دکتر ملیحه شیانی به عنوان رئیس جدید مرکز مطالعات و تحقیقات زنان معارفه شد.

در آغاز این مراسم سرکار خانم دکتر فرهمندپور ضمن عرض تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، به ارائه گزارشی مختصر از عملکرد دوره 5 ساله مدیریتی خود پرداخت. وی اظهار داشت: " که مرکز مطالعات و تحقیقات زنان به عنوان یک موسسه پژوهشی مستقل نیازمند حمایت و پشتیبانی بیشتر مسئولین دانشگاه است".

سپس سرکار خانم دکتر ملیحه شیانی، رئیس جدید مرکز مطالعات و تحقیقات زنان، ضمن اشاره به برنامه ها و اهداف آینده خود، به بیان مسائل و مشکلات زن و خانواده و لزوم سرمایه گذاری پژوهشی در این حوزه پرداخت.

در پایان این مراسم، جناب آقای دکتر رحیمیان، معاون پژوهشی دانشگاه؛ ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به ایراد سخنانی درخصوص زندگی حضرت زینب و صبوری ایشان در واقعه کربلا پرداخت و جایگاه زن را در جامعه کشورمان قدر نهاد. این مراسم  با اهداء لوح تقدیر ریاست دانشگاه و هدایا به پایان رسید.