مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد با اشاره به کمبود امکانات تفریحی ، رفاهی و مراکز ورزشی ویژه زنان در استان گفت: این موراد از جمله مطالبات زنان این خطه از رئیس جمهوری و هیات دولت است.

فخر السادات خامسی هامانه روز شنبه در آستانه سفر دکتر روحانی به یزد در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اختصاص بودجه برای ارتقای سلامت را از دیگر مطالبات زنان این استان بیان کرد و افزود: همچنین برای اشتغال بانوان بویژه زنان سرپرست خانوار ، بدسرپرست و بانوان دانشگاهی نیازمند حمایت هستیم.

وی با تاکید بر حمایت از مشاغل خانگی بومی و محلی اظهار کرد: برای این امر باید منابعی در این زمینه تخصیص یابد که امیدواریم در این زمینه برنامه ریزی خاصی صورت گیرد.

خامسی هامانه با اشاره به صدرنشینی 22 سال دانش آموزان استان در آزمون سراسری اضافه کرد: 60 درصد دانشجویان این استان دختران هستند و یکی از نیازهای استان ایجاد اشتغال و استفاده از توانمندیها دختران تحصیل کرده و دانش آموخته است.

وی با بیان اینکه زنان رتبه چهارم نرخ رشد اقتصادی کشور را دارند گفت: این رقم نشان دهنده ظر فیت اقتصادی و اجتماعی زنان است که سهم آنها باید در قالب طرحها و برنامه ها دیده شود.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد در ادامه با بیان اینکه تاکنون اقداماتی و فعالیتهای زیادی در راستای امور زنان استان انجام شده است اضافه کرد: برپایی نخستین جشنواره نمایشگاه توانمندیهای بانوان ، طرح پویش رسانه ای در راستای ارتقای جایگاه بانوان ، ایجاد مجمع خیرین ازدواج و راه اندازی انجمن زنان کار آفرین از جمله این اقدامات است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین نخستین بوستان خانواده در راستای ارتقای نشاط اجتماعی بانوان در استان راه اندازی شده است.

این مسئول در ادامه از راه اندازی دو بوستان ویژه بانوان در استان خبر داد و گفت: این اداره کل بیشتر جنبه سیاست گذاری و نظارت بر حوزه بانوان را برعهده دارد و در قالب انعقاد تفاهم نامه ها با ادارات و دستگاهها در راستای دیده شدن سهم آنها در حوزه های مختلف گام بر می دارد.

خامسی هامانه تصریح کرد: براساس آخرین آمار هشت هزار و 521 زنان بی سرپرست خانوار در استان هستند و همچنین آمار زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست به ترتیب 6 هزار و 589 نفر و 229 نفر است.

خامسی هامانه اظهار امیدواری کرد با سفر رئیس جمهوری به این استان برخی از مشکلات حوزه زنان در این استان رفع شود.

از جمعیت یک میلیون و 70 هزار نفری استان 520 هزار و 864 نفر آنان را بانوان تشکیل می دهند که از این تعداد 42 هزار و 550 نفر در بخش دولتی و خصوصی شاغل هستند.

حجت الاسلام دکتر حسن روحانی رئیس جمهوی و برخی از اعضای هیات دولت دوشنبه 17 اسفند میهمان مردم دارالعباده یزد خواهند بود.