یک فعال حوزه زنان گفت: لازم است نمایندگان زن مجلس دهم پیش از هر کاری قوانین موجود در حوزه زنان را بازخوانی کنند تا به میزان نقص‌ها و اجرای آن‌ها پی ببرند.

زهرا نژادبهرام افزود: نمایندگان زن مجلس باید بر اساس نتایج به دست آمده از تحقیقات مرکز پژوهش‌های مجلس و دولت به بازخوانی قوانین تصویب شده در حوزه زنان بپردازند؛ البته بهتر است از ظرفیت‌های نهادهای مدنی هم در این زمینه بهره ببرند چون این نهادها گنجینه‌ای از اطلاعات و سرمایه‌های کلان برای برنامه‌ریزی کشور هستند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهارکرد:‌ نماینندگان زن مانند نمایندگان مرد، نماینده مردم ایران هستند و مهمترین مساله‌شان حل مشکلات کشور در قالب قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین است. در این میان زنان ایران دچار مشکلاتی هستند که همه نمایندگان اعم از زن و مرد باید نسبت به آن حساس باشند.

این فعال حوزه زنان اضافه کرد:‌ زنان ایرانی در حوزه‌های مختلفی مانند حقوقی،فرهنگی،اجتماعی و سیاسی مطالباتی دارند که باید از سوی نمایندگان برای آن‌ها راهکار قانونی پیدا شود. در برخی موارد قوانینی مصوب شده ولی اجرا نشده است و بعضی مواقع نیز قوانین با نواقصی اجرا شده است که این کاستی‌ها باید برطرف شود.

نژادبهرام در پایان با تاکید بر اینکه نمایندگان زن علاوه بر نمایندگی کردن همه مردم ایران، باید دغدغه زنان را نیز داشته باشند، اظهار کرد: طی مطالعات متعددی،مطالبات زنان استخراج شده است که به منظور پیشنهاد طرح جدیدی لازم است که این مطالعات مبنا قرار بگیرند. بر اساس نتایج این پژوهش‌ها اشتغال و امنیت دو مساله اساسی زنان ایران است که باید به آن‌ها توجه شود.