رئیس شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان گفت: «یک واحد اختیاری درس تنظیم خانواده از سوی استادان پرستاری و مامایی برای دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان تدریس می‌شود.»

دکتر مریم‌السادات حسینی با بیان اینکه شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان بهمن 93 تشکیل شد، اظهار کرد: «فروردین 94 نخستین جلسه رسمی شورای زنان تشکیل و اهداف شورا در این نشست تشریح شد.»

رئیس شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان ادامه داد: «12 جلسه به صورت ماهانه در سال 94 برگزار شد. بانک اطلاعاتی زنان دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان نیز در سال گذشته تشکیل شد.»

وی درباره مصوبات جلسات شورای زنان فرهیخته زنجان، گفت: شناخت وضعیت زنان و قابلیت‌ها آنان، زمینه‌سازی برای ارتقای جایگاه زنان، راه‌اندازی مهد کودک در واحد زنجان برای نگه‌داری کودکان استادان، فعال کردن مراکز مشاوره برای بررسی مشکلات موجود در خوابگاه‌های دختران، تشکیل دفتر مطالعاتی و تحقیقاتی بانوان با هدف سوق دادن پژوهش‌ها و پایان‌نامه‌ها به سمت مسایل زنان با تایید شورای راهبردی و معاونت پژوهشی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی از جمله مصوبات این شورا در سال 94 بود.»

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، افزود: «استادان دانشگاه پیشنهاد دادند که مرکز مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجوی به صورت شبانه‌روزی و غیرحضوری فعال شود تا دانشجویان بتوانند از خدمات این مرکز برخوردار شوند که مورد استقبال اعضا قرار گرفت.»

حسینی درباره لزوم تدریس درس تنظیم خانواده برای دانشجویان دختر اظهار کرد: «با توجه به اینکه از سال تحصیلی 93-92 درس دانش خانواده و جمعیت جایگزین درس تنظیم خانواده شده است و جای خالی برخی از مطالب در بین دانشجویان و قشر جوان احساس می‌شود، پیشنهادی در شورا مطرح شد که یک واحد اختیاری درس تنظیم خانواده از سوی استادان پرستاری و مامایی به دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان تدریس شود.»

وی با توجه به برنامه‌های شورای زنان فرهیخته استان زنجان در سال 95 به آنا گفت: «برگزاری همایش ملی با عنوان «معرفی زنان فرهخیته معاصر عالم اسلام»، معرفی شورای زنان فرهیخته در استان و ارتباط با سایر مراکز از برنامه‌های این شورا در سال جاری است.»