معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: بالندگی در جامعه تا حد بسیاری بستگی به حضور و نقش پررنگ زنان در اجتماع دارد.

فرج الله خبیر پیش از ظهر امروز یکشنبه در مراسم نشست با بانوان فرهیخته استان خوزستان عنوان کرد: هیچ فردی نمی تواند نقش موثر بانوان در رشد و توسعه هر جامعه ای را انکار کند. به طور حتم در صورت حضور فعال بانوان در عرصه های مختلف علمی، اقتصادی و اجتماعی می توان شرایط بهتری را در سطح جامعه ایجاد کرد.

وی افزود: بالندگی در جامعه تا حد بسیاری بستگی به حضور و نقش پررنگ زنان در اجتماع دارد. حضور زنان می تواند بسیاری از نارسایی های موجود را مرتفع کند.

خبیر با اشاره به محدودیت های فراوان حضور زنان در جامعه تصریح کرد: در صورتی که زنان به وظایف اجتماعی خود به درستی عمل کنند وضعیت موجود تغییر خواهد کرد و بسیاری از شاخص های فعلی در زمینه ناهنجاری های اجتماعی همچون بزهکاری دچار تحول خواهد شد.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با بیان اینکه محدودیت بانوان، دارای سابقه ای تاریخ است، اظهار کرد: در جوامع غربی نیز وضعیت به همین شکل است و زنان برای رسیدن به حقوق برابر تلاش بسیاری می کنند. ما نیز باید به تدریج به سمتی بریم که نقش و حضور سازنده زنان در جامعه را افزایش دهیم و بانوان بتوانند مسئولیت های مهم تری در جامعه را بر عهده بگیرند.

وی گفت: در عرصه اشتغال نیز باید راه را برای حضور برابر زنان فراهم کرد. امیدوار هستیم در آینده به نقطه ای برسیم که برای هر منصب فارغ از جنسیت به توانمندی افراد توجه کرد.