استاندار گیلان با بیان اینکه بانوان نخبه یکی از سرمایه‌های غنی استان هستند گفت: زمینه استفاده از مدیران زن در گیلان فراهم می شود.

محمدعلی نجفی امروز در دیدار با بانوان نخبه و برگزیده استان که در سالن غدیر استانداری گیلان برگزار شد، با تبریک ولادت بانوی دو عالم و با اشاره به اینکه همه روزهای سال روز زن و مادر است، اظهار داشت: امروز افتخار تمام جهان اسلام در این است که الگویی تکرار نشدنی چون حضرت فاطمه (س) را دارد.

وی افزود: اندیشه‌های اسلامی و دینی بانو فاطمه‌(س) و اندیشه‌های ایرانی و اسلامی باید به تمام دنیا صادر شود و سیره زندگی بانوی دوعالم هستی به تمام دنیا شناسانده شود زیرا حضرت فاطمه(س) می‌تواند الگوی تمام زنان جهان باشد.

استاندار گیلان با بیان اینکه صبر ایثار و شکیبایی تمام مادران همواره در زندگی جاری است و وجود زنان نقش محوری در خانواده دارد، خاطرنشان کرد: اگر فردی در جامعه موفق است به حتم مادری دلسوز و فداکار چراغ و راهنمای زندگی آن فرد بوده است.

نجفی زنان گیلانی را غیور و نمونه دانست و تصریح کرد: با وجود و کمک و همراهی بانوان نخبه گیلانی می‌توان در مقابل بسیاری از مشکلات و ناهنجاری‌های موجود در جامعه ایستادگی کرد و مادران و بانوان نخبه در استان بهترین عنصر در جلوگیری از آسیب‌ها هستند.

وی با بیان اینکه زنان اسلامی ایران در دوران 8 سال دفاع مقدس با صبر و استقامت خود در برابر دشمنان ایستادگی کردند و این ایستادگی همچنان در جامعه پابرجاست، افزود: اگر بانوان و انتقال روحیه پایداری آن‌ها به مردان و رزمندگان نبود هرگز شاهد موفقیت‌های پی در پی در میهن اسلامی نبودیم.

استاندارگیلان خاطرنشان کرد: امروزه در تبلیغات فرهنگی در سطح جهانی از نقش بانوان ایرانی به‌طور شایسته حمایت نشده است، با شناساندن بانوان غیور و با استقامت ایرانی در تمام دنیا و شناساندن الگویی چون فاطمه زهرا(س) می‌توان نقش زنان اسلامی را بیش از بیش در جهان پررنگ کرد.