استاندار البرز گفت: جدید و نوپا بودن تشکیلات اداری در البرز باعث شده تا مدیریت امور زنان در استان به نگاه ویژه‌ای نیازمند شود.

سید حمید طهایی در همایش «زنان، خودباوری و ارتقا جامعه» که امروز سه شنبه (17 فروردین) با حضور شهیندخت مولاوردی، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در کرج برگزار شد، گفت: تاریخ هر چه از بزرگان تحول ساز در عرصه‌هایی هچون اجتماعی و سیاسی دارد، همه را مدیون مادرانی است که وظیفه تربیت قهرمانان عرصه تاریخ را برعهده داشتند.

وی افزود: امروز زنان در عرصه‌های مختلف از حوزه علوم دینی گرفته تا علوم روز و حوزه‌های فرهنگی و هنری فعالیت دارند و البرز نیز در این زمینه‌ها شخصیت‌های بزرگی را به خود دیده است. در حوزه ورزشی مدال آوران عرصه ملی و بین المللی کم نیستند؛ در حوزه‌های اقتصادی نیز زنان زیادی در البرز هستند که علاوه بر مدیریت خانواده، مدیریت جمع‌های اقتصادی را نیز برعهده دارند.

مسئول اجرای سیاست‌های عمومی دولت در استان البرز خاطرنشان کرد: زنان البرزی در حوزه‌های اقتصادی، اجرایی، شوراها، اتاق‌های بازرگانی و شرکت‌های تولیدی را برعهده دارند و اینها نشان می‌دهد که قشر زنان قشر توانمندی است و هر جا که لازم است راه را برای موفقیت خود باز کرده است.

طهایی با بیان اینکه در برخی کشورهای خاورمیانه زنان حتی حق رای نیز ندارند، گفت: قانون اساسی مترقی جمهوری اسلامی درست برعکس آن چیزی که در آن کشورها بر زنان اعمال می‌شود را در نظر داشته است.

وی از مشکلات موجود در بخش زیرساخت‌های البرز به خصوص حوزه ورزش گفت و تصریح کرد: زیرساخت‌های ورزشی هم در بخش زنان و هم در بخش مردان با محدودیت‌های زیادی مواجه است اما با این وجود تعداد مدال‌های البرز به نسبت دیگر استان‌های کشور زیاد است.

طهایی با تاکید بر اهمیت آموزش زنان در البرز خاطرنشان کرد: طرح‌های معاونت امور زنان وخانواده ریاست جمهوری دراین بخش می‌تواند برای البرز ثمرات خوبی به همراه داشته باشد.

وی یادآور شد: سیاست دولت یازدهم از ابتدا بر این امر استوار بوده است که جامعه بتواند امور خود را اداره کند و در همین راستا بوده است که تعداد سازمان‌های مردم نهاد البرز در 2 سال گذشته 100 درصد رشد داشته است و امیدواریم سمن‌های حوزه بانوان فعال‌تر از گذشته این مسیر را ادامه دهند.