مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: 6 میلیاد تومان تسهیلات در راستای اشتغال بانوان سرپرست خانوار و حمایت از این قشر جامعه از صندوق کارآفرین امید پرداخت شده است.

مریم جمشیدی در دیدار با نماینده ولی فقیه در مازندران به تحکیم بنیان خانواده به عنوان شالوده زندگی اشاره کرد و اظهار داشت:

زنان در تحکیم و بقای بنیان خانواده نقش بسزایی ایفا می کنند.

وی ادامه داد: امروزه عفاف و حجاب و خانواده و ارزش های آن در ایران اسلامی با هجمه های فرهنگی دشمن از طرق مختلف نظیر ماهواره و فضای مجازی و اینترنتی مواجه شده است که باید با اندیشیدن راهکارهای اجرایی مناسب ، با این هجمه ها مقابله کرد.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با بیان اینکه خانواده اولین مأمن بستر ساز رشد جسمی ، روانی و اجتماعی شدن هر فرد در جامعه است ، گفت: زنان در خانواده ها نقش اثر گذاری در تحکیم بنیان خانواده دارند.

وی ادامه داد: اگر زنان در خانواده نقش خودشان را به خوبی ایفا نکنند خانواده متزلزل شده و منجر به آسیب های گوناگون اجتماعی، روانی، از قبیل خشونت، اعتیاد و رفتارهای ناهنجار می شود  .

جمشیدی افزود: دوام هرجامعه وابسته به استحکام خانواده هاست و آگاهی از دستورات اسلام و پای بندی به اخلاق حسنه درمحیط خانواده مهم ترین قدم در رسیدن به این اهداف مقدس است.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران از پرداخت تسهیلات ۶ میلیارد تومانی به بانوان سرپرست خانوار خبر داد و افزود: این تسهیلات در راستای اشتغال بانوان سرپرست خانوار و حمایت از این قشر جامعه از صندوق کارآفرین امید پرداخت شده است.

وی  همچنین از انجام بیش از ۴ هزار برنامه از ابتدای هفته زن تا پایان اردیبهشت خبر داد و عنوان کرد و گفت: خودباوری، زن و عفاف، مدیریت سلامت خانواده و تعالی جامعه، انجام فعالیت های علمی و تحقیقاتی، برگزاری کارگاههای آموزش، برگزاری جش ها و جشنواره ها از جمله عناوین برنامه های این نهاد محسوب می شود.

جمشیدی جشنواره زوج های خوشبخت، گفتمان دانشجویی،برگزاری دیدارها،انجام اقدامات، خدماتی، رفاهی ، ورزشی و تفریحی از دیگر برنامه های اجرایی حوزه بانوان استانداری بوده است.

وی عنوان کرد: تحکیم بنیان خانواده ، کاهش طلاق کاهش آسیب های اجتماعی از جمله آسیب هایی است که برگزاری دوره های آموزشی مستمر در سطح استان اجرا می شود.

مدیر کل امور بانوان و استانداری مازندران با اعلام اینکه تفاهم نامه ای با علوم پزشکی، فنی و حرفه ای و ورزش و جوانان مازندران برای تقویت و توانمند سازی بانوان استان منعقد شده است، گفت: این تفاهم نامه برای ارتقای سلامت زنان و خود مراقبتی، توانمند سازی مهارتی  و حرفه ای و تقویت جسمی این قشر از جامعه منعقد شده است.

به گفته جمشیدی تاکنون ۹۰۰ کارگاه آموزشی ویژه بانوان با محوریت امور بانوان و خانواده استانداری در سطح شهر و روستا برگزار شد که ادامه این روند مستلزم همکاری همه دستگاه های ذیربط است.

وی در ادامه از برپایی نمایشگاه تخصصی ویژه بانوان مازندران به مدت سه روز در سالن فرهنگ و ارشاد مازندران خبر داد.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران ، اظهار داشت:زنان جامعه در استحکام و بقای خانواده نقش تاثیر گذاری دارند.