رئیس سازمان بهزیستی گفت: زنان بیشترین تماس گیرندگان با مراکز خدمات جامع مشاوره با شماره 1480 را تشکیل می دهند زیرا احساس مسئولیت و دغدغه سلامت آنان بیشتر است.

انوشیروان محسنی بندپی روز چهارشنبه در مراسم بازدید از مرکز جامع خدمات مشاوره ای استان تهران افزود: میانگین سنی اغلب تماس گیرندگان 20 تا 29 سال است.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات زوج ها، همسرآزاری، کودک آزاری، طلاق و اعتیاد بیشترین مشکلاتی است که با صدای مشاور بهزیستی در میان گذاشته می شود.

محسنی بندپی گفت: مراکز خدمات جامع مشاوره از سال 72 آغاز به کار کرده و اکنون در 31 استان کشور فعالیت می کند.

رئیس سازمان بهزیستی ادامه داد: مرکز خدمات جامع مشاوره استان تهران یکی از قوی ترین و جامع ترین مراکز است که سال گذشته بیش از یک میلیون تماس با آن گرفته شد.

وی گفت: از این تعداد تماس، به 505 هزار تماس خدمات تخصصی مشاوره ارائه شد اما به 500 هزار مورد تماس نتوانستیم پاسخ دهیم بنابراین امسال این مرکز را توسعه می دهیم تا بتوانیم به افراد بیشتری خدمات مشاوره ارائه کنیم.

محسنی بندپی افزود: سازمان بهزیستی دارای 400 مشاور است که علاوه بر آن 1600 مرکز مشاوره خصوصی نیز در کشور فعالیت دارند.