مدیرکل امور بانوان و خانواده و استانداری البرز گفت: تشکل های غیر دولتی حلقه واسط بین دولت و مردم هستند که استفاده از این ظرفیت مهم از اولویت های دولت تدبیر و امید است.

بی بی عصمت سرفرازی روز یکشنبه در نشست کارگروه تخصصی زنان و خانواده استان البرز افزود: تقویت تشکل های مردم نهاد بستری برای افزایش مشارکت عمومی در جامعه است که توسعه کشور را به همراه دارد.

وی ادامه داد: باور داریم که باید کار را به خود مردم بسپاریم چراکه بنا به فرمایش مقام معظم رهبری هر کجا مردم حضور یافته اند و کارها را خود به پیش برده اند، حرکت کشور در مسیر پیشرفت قرار گرفته است.

سرفرازی گفت: در دنیای امروز استفاده از نیروهای انسانی برای توسعه، یک اصل است و ما نیز به این مسئله نیاز داریم که مردم خودشان در برخی مسایل ورود پیدا کنند و آنها را مدیریت کنند که یکی از راهکارهای تحقق این مسئله، توسعه تشکلهای غیر دولتی و سازمانهای مردم نهاد است .

وی با اشاره به رویکرد دولت تدبیر وامید جهت افزایش مشارکت عمومی وهم افزایی تشکلهای غیر دولتی برای تحقق اهداف دولت افزود :دولت «تدبیروامید» نه تنها جلوی صدور مجوز برای تشکلهای غیر دولتی را نمی گیرد بلکه زمینه ایجاد وتشکیل سازمانهای مردم نهاد و تشکلهای غیر دولتی رانیز تسهیل خواهد کرد و برای صدور مجوز به «سمن ها»بیش از گذشته تلاش شده است .

سرفرازی خاطرنشان کرد: براین اساس در استان البرز از سازمان های مردم نهاد برای بررسی مسائل و مشکلات آموزشی، بهداشتی و حمایتی کودکان و نوجوانان و ارائه مساعدت های اجرایی در این خصوص و ایجاد هماهنگی با دستگاه های اجرایی متولی امر کودک و نوجوان ، بررسی وضعیت خانواده های کودکان در معرض اسیب و نحوه ارائه خدمات در راستای توانمند سازی و رفع معضلات این خانواده ها در منطقه مهر شهر ' آق تپه' کمک گرفته شده است .

وی گفت: تشکلهای مردم نهاد باید با فعالیتهایی همسو با اقدامات دولت در جهت بررسی و و معضلات اجتماعی برآیند تا مؤثر باشند.

سرافزاری یاد آور شد: هدف دولت تدبیر و امید از تأکید و پشتیبانی ازسازمانهای مردم نهاد پرداختن به اقشاری است که از روند توسعه باز مانده اند واین تشکلها باید نیازهای اقشار پایین دست جامعه را شناسایی کرده ودر صدد رفع آنها برآیند .