مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان از آغاز اجرای طرح آموزشی توان افزایی و توانمند سازی زنان و تحکیم خانواده در هرمزگان خبر داد و بیان داشت: اجرای این طرح ها با موافقتنامه معاونت امور زنان ریاست جمهوری با استانداری هرمزگان در راستای طرح توانمند سازی زنان و تحکیم خانواده بوده است.

زهرا یعقوب نژاد بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح آموزشی در راستای توانمند سازی زنان و تحکیم خانواده و ارتقای وضعیت بهداشت روانی و جسمانی زنان و خانوادها در استان هرمزگان خبر داد و بیان داشت: اجرای این طرح ها با موافقتنامه معاونت امور زنان ریاست جمهوری با استانداری هرمزگان در راستای طرح توانمند سازی زنان و تحکیم خانواده بوده است.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح برای یک سال برنامه ریزی شده و در کل استان قابل اجراست، ادامه داد: هدف از اجرای این طرح توان افزایی و ارتقای تاب آوری اجتماعی زنان و خانوادها و همچنین ارتقای وضعیت بهداشت روانی و سلامت جسمانی زنان و خانواده ها و توسعه مشارکت در امور شهری ، ارتقای فرهنگ  شهر نشینی و کاهش آسیب های اجتماعی در راستای توانمندسازی زنان استان است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان از اجرای دوره های آموزشی برای ۲۰ تشکل بومی به منظور تربیت آموزشگر در سطح محلات استان خبر داد و افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته این آموزش ها در ۱۰ کارگاه آموزشی با مدت زمان حداقل ۳۶ ساعت در کل استان ارائه می شود.

یعقوب نژاد آموزش های ده گانه این طرح را شامل مهارت خود آگاهی ، همدلی ، برقراری ارتباط موثر ، روابط بین فردی ، حل مسئله ، تصمیم گیری ، تفکر خلاق ، تفکر انتقادی ، مقابله با استرس و کنترل خشم با هدف پیشگیری از تعارضات خانوادگی ، نزاع دسته جمعی و افزایش فرهنگ شهروندی ، مشارکت در امور شهری و مدیریت مسایل زیست محیطی برشمرد و بیان داشت: در مجموع ۸۰ کارگاه آموزشی در این خصوص در نظر گرفته شده است.

وی گفت: امیدواریم با اجرای این طرح بتوانیم گامی موثر در راستای توسعه ارتقاء سطح آگاهی و دانش  زنان جامعه و توسعه مشارکت در امور شهری و فرهنگ شهر نشینی برداریم و در پیشبرد اهداف زنان کشورمان بیش از پیش کار کنیم.