مشاور امور زنان و خانواده وزارت اقتصاد با بیان اینکه سامانه ۱۰۱ حلقه مفقوده حل مشکلات زنان است، گفت: زنان از هر قشری می توانند به این سامانه اعتماد کرده و مطالبات خود را بیان کنند.

فرزانه دهنادی افزود: سامانه ۱۰۱ همان حلقه مفقوده ای است که برای سالهای طولانی از آن غافل بوده ایم و در حال حاضر معاونت زنان ریاست جمهوری آن را راه اندازی کرده و افراد در دورترین نقاط کشور می توانند مشکل و درخواست خود را از طریق آن حل کنند.

دهنادی با اشاره به اینکه برخی از زنان طرح ها و ایده های خیلی خوبی دارند که می توانند آنها را به منصه ظهور برسانند، گفت: این قشر از جامعه می توانند علاوه بر دریافت مطالبات خود، درباره موضوعات مختلف جامعه که به بهتر شدن آن کمک می کند پیشنهاد دهند.

وی با بیان اینکه زنان باید به صورت برابر در روند توسعه کشور نقش داشته باشند، اظهار کرد: زنان کشور در گذشته آن طور که باید و شاید در طرح های ملی حضور موثری نداشتند و این موضوع امروز توسط معاونت امور زنان مطرح شده و این قشر از جامعه توسط این پایگاه قانونی می توانند فرصت مساوی در آموزش، اشتغال، گردآوری اطلاعات، حمایت از تشکلها را داشته باشند و مواضع رسمی خود را شفاف اعلام  و مطالبات خود را درخواست کنند. 

دهنادی با اعلام اینکه آموزش دادن زنان هدف اصلی این سامانه است، تصریح کرد: این سامانه اولویت نخست خود را آموزش و در راستای حل مشکلات خانوادگی، اجتماعی، اقتصادی و ... زنان قرار داده است تا به این وسیله بتواند حجم نگرانی و تشویش آنها را کاهش داده و بر بهره وری زنان بیفزاید.

نماینده وزارت امور اقتصادی و دارایی در امور زنان ریاست جمهوری اعلام کرد: سامانه پیامکی ۱۰۱ با اقدامات مفیدی که در دستور کار خود دارد می تواند در آینده بسیار مثمر ثمر باشد و روش های مترقی تری را برای زنان رقم بزند.

دهنادی با اشاره به اینکه زنان بی سرپرست و بدسرپرست باید در اولویت این سامانه قرار بگیرند، گفت: معاونت امور زنان می توانند مطالبات این قشر زنان را به دستگاه های مختلف کشور اعلام کنند و در راستای حل مشکلات آن قدم بردارند.

وی با اشاره به اینکه این سامانه فرصت بسیار خوبی را برای حل و شناسایی مشکلات فراهم کرده است، بیان کرد: در این سامانه باید حساسیت نسبت به رفع مشکل فراهم شود. بر این اساس معاونت امور زنان باید دغدغه ها و مطالبات ارسال شده را توسط تیم کارشناسی و متخصص خود، طبقه بندی و کارشناسی کرده و به بخش ها و دستگاه های ذیربط برای حل مشکلات آنها ابلاغ کند.

دهنادی با اعلام اینکه فضای نقد به بهتر شدن موضوعات کمک می کند و می تواند بسیار سازنده و اثربخش باشد، گفت: من با نقد منفی مخالفم. سامانه ۱۰۱با روند خیلی خوب و مثبتی در جهت رفاه حال بانوان کشور طراحی شده است که متاسفانه برخی از افراد با نگاه نقادانه منفی به این امر می نگرند. البته باید در نظر داشت که نقد را با بهانه گیری یکسان فرض نکنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم که در آینده معاونت امور زنان در جهت افزایش تاثیرگذاری این سامانه گام های موثرتری بردارد.