مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان گفت: طی موافقت معاونت امور زنان ریاست جمهوری با استانداری ، طرح آموزشی توانمندسازی زنان و تحکیم خانواده و ارتقای وضعیت بهداشت روانی و جسمانی زنان و خانواده ها در استان اجرا می شود.

زهرا یعقوب نژاد شنبه در جمع خبرنگاران ، هدف از برگزاری این طرح توان افزایی و ارتقای تاب آوری اجتماعی زنان و خانوادها ، ارتقای وضعیت بهداشت روانی و سلامت جسمانی زنان و خانواده ، توسعه مشارکت در امور شهری ، ارتقای فرهنگ شهرنشینی و کاهش آسیب های اجتماعی در راستای توانمند سازی زنان استان دانست.

مشاور استاندار هرمزگان در امور زنان همچنین از اجرای دوره های آموزشی برای 20 تشکل بومی به منظور تربیت آموزش گر در سطح محلات استان خبر داد و گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته این آموزش ها در 10 کارگاه آموزشی با مدت زمان 36 ساعت برگزار می شود.

یعقوب نژاد با اشاره به اینکه این طرح به مدت یکسال برنامه ریزی شده ، افزود: این طرح شامل مهارت خود آگاهی ، همدلی ، برقراری ارتباط موثر ، روابط بین فردی ، حل مساله ، تصمیم گیری ، تفکر خلاق ، تفکر انتقادی ، مقابله با استرس و کنترل خشم با هدف پیشگیری از تعارضات خانوادگی ، نزاع دسته جمعی و افزایش فرهنگ شهروندی ، مشارکت در امرو شهری و مدیریت مسائل زیست محیطی است.

وی اظهارامیدواری کرد: گامی موثر در راستای توسعه ارتقاء سطح آگاهی و دانش زنان جامعه و توسعه مشارکت در امور شهری و فرهنگ شهر نشینی برداشته شود و در پیشبرد اهداف زنان بیش از پیش قدم برداریم.