نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: سامانه پیامکی 101 یک راه تعاملی خوب و مثبت در جهت افزایش ارتباط زنان با معاونت زنان ریاست جمهوری برای حل مشکلات است.
فرج الله عارفی گفت: از آنجا که سامانه پیامکی 101 توسط معاونت زنان ریاست جمهوری که یک جایگاه قانونی دارد راه اندازی شده است، به طور قطع تاثیرگذاری خوب و مثبتی را در میان اقشار مختلف جامعه به خصوص زنان دارد.
عارفی با اشاره به اینکه این سامانه راه ارتباطی سریعی را میان بانوان کشور و معاونت زنان ایجاد کرده، گفت: از آنجا که معاونت زنان ریاست جمهوری عمده کارش رسیدگی به حل مشکلات زنان است، به همین خاطر زنان در اقشار مختلف جامعه با خیال راحت می توانند به این سامانه پیامکی اعتماد کرده و خواسته هایشان را به صورت صریح و مختصر با معاونت در میان بگذارند.
او با اعلام اینکه این سامانه کمک شایانی به رفع مشکلات بانوان می کند، تأکید کرد: البته این امر زمانی محقق می شود که مسئولین مربوطه به درخواست و مطالبات زنان توجه کرده و به مطالعه و بحث کارشناسی مشکلات آنها بپردازند و در نهایت درخواستشان را به دستگاه های ذیربط برای رسیدگی ارسال کنند تا به مطالبات آنها پاسخ داده شود.
عارفی ادامه داد: بسیاری از زنان در بعضی از شهرها و روستاها به دلیل تبلیغات کم و آگاهی نداشتن از این سامانه اطلاعی ندارند، باید در این زمینه تبلیغات موثر از طریق رسانه تصویری و رادیویی، مطبوعات و ..... صورت بگیرد و با معرفی آن یک راه تعاملی خوب و تاثیرگذار برای ارتباط زنان با این سامانه پیامکی فراهم شود.
او گفت: در حال حاضر برخی از جامعه زنان روستایی به خاطر شرایط خاص، کمتر می توانند از این سامانه بهره ببرند و طبقه جوان شهری بیشتر مخاطب آن هستند.
این نماینده مجلس تأکید کرد: معاونت زنان ریاست جمهوری باید یک برنامه مدون و کاملا کارشناسی شده تهیه و اجرا کند تا بتواند در راستای برآورده شدن انتظارات بانوان کشور گام مهمی و اساسی بردارد.
عارفی گفت: معتقدم که سامانه باید کار مشاوره ای، حمایتی و خدماتی داشته باشد تا بتوانیم بدین وسیله اعتماد و توانمندی زنان را در اقصی نقاط کشور افزایش دهیم.
او با اشاره به اینکه زنان می تواند خلاق باشند، گفت: مسئولان این امر باید به مسائل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و تربیتی زنان جامعه به دور از مسائل سیاسی توجه ویژه داشته باشد تا آنها بتوانند با خیال آسوده و بدون هیچ حواشی در کانون خانواده به پرورش و تربیت فرزندان خود پرداخته که این کار برای جامعه بسیار منفعت دارد و بزرگترین خدمت به کشور است و سبب رشد تعالی، توسعه همه جانبه می شود، همچنین باعث می شود که به یک کشور مقتدر که اصل وجودی آن برپایه تلاش و کوشش بانوان است، تبدیل شود.
عارفی در پایان افزود: معاونت باید در ابتدای این امر، کارهای زیربنایی و بنیادی ویژه ای انجام دهد و نباید بصورت مقطعی به فعالیت بپردازد. باید با تلاشی بیشتر از قبل و با جدیت به کار خود ادامه دهد تا سبب یاس و پشیمانی اقشار مختلف زنان و آسیب به آنها نشود.