مشاور وزیر نفت در امور بانوان گفت: متأسفانه سن آسیب در جامعه پایین آمده و حدود سنی ۲۴ و ۲۶ سال به بالا دچار آسیب شده‌اند در حالی که سال‌های قبل سن آسیب ۳۵ سال به بالا بود.

فاطمه تندگویان در مراسم مراسم تجلیل از کارگران زن مؤسسه خیریه رایحه با حضور جمعی از زنان سرپرست خانوار و تهمینه میلانی کارگردان فیلمساز برگزار شد، اظهار کرد: زنان سرپرست خانوار بسیار آسیب‌پذیر هستند و همین موضوع سبب شده که برخی از آنها توان روحی و جسمی خود را از دست بدهند.

وی ادامه داد: مؤسسه خیریه رایحه با برنامه‌ریزی‌های متنوع اقداماتی را در جهت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار به کار بسته است و برای هر خانواده مختص و متناسب با وضعیت آن برنامه ریزی می‌کند.

تندگویان گفت: مؤسسه رایحه با کلینیک مشاور خانواده‌ برنامه‌ای را ایجاد کرده و در اختیار مددکاران قرار می‌دهد تا بتوانند با مددجویان خود در بازسازی روحی، سختی، اجتماعی و مشارکت‌های آنها در اجتماع همراهی و همکاری کنند.

وی افزود: ایجاد سرمایه‌های اشتغال برای افراد به ویژه زنان سرپرست خانوار نقش مؤثری در کاهش میزان آسیب پذیری این قشر در جامعه دارد.

مدیر مؤسسه خیریه راحیه اذعان داشت: متأسفانه سن آسیب در جامعه پایین آمده و حدود سنی ۲۴ و ۲۶ سال به بالا دچار آسیب شده‌اند در حالی که سال‌های قبل  سن آسیب ۳۵ سال به بالا بود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه مؤسسه رایحه از سال ۷۶ کار خود را آغاز کرده است سالانه حدود ۱۰۰ زن سرپرست خانوار را جذب می‌کند و تا کنون حدود ۲ هزار نفر از زنان سرپرست خانوار را صاحب اشتغال کرده‌ و ترخیص شده‌اند.

تندگویان با بیان اینکه در حال حاضر ۳۵۰ زن سرپرست خانوار تحت پوشش مؤسه خیریه رایحه هستند گفت:‌ فعالیت مؤسسه رایحه محدود به تهران نبوده بلکه جنوب کرمان را نیز تحت پوشش خود دارد و دختران از تحصیل را در ادامه دادن تحصیل حمایت می‌کند.

وی افزود: ۸۰۰ دانش آموز محروم از تحصیل در جنوب کرمان تحت حمایت این مؤسسه قرار دارند و همچنین با همکاری و هماهنگی آموزش و پرورش ۸۰ دانش آموز در خرمشهر،‌۶۵ دانش آموز در بیجار و ۶۰ دانشجوی ایلامی را تحت پوشش و حمایت خود برای ادامه تحصیل قرار داده است

تندگویان با بیان اینکه در مرکز رایحه ۴۵۰ دانش آموز و ۷۰ دانشجو داریم، گفت: هر ساله با توجه به افزایش ظرفیت پذیرش رایحه قصد داریم تا از مناطق مرکزی، جنوب و جنوب غربی جذب بیشتری داشته باشیم تا دانش آموزان و دانشجویان بتوانند ادامه تحصیل بدهند تا کسی از تحصیل باز نماند.

تندگویان خاطرنشان کرد: همکاری آموزش و پرورش برای معرفی این دانش آموزان بسیار مطلوب و مؤثر بوده و از بین دانش آموزان دبیرستانی دخترانه و پسرانه که با شاخص‌های این مؤسسه هماهنگ هستند همکاری و به این مؤسسه معرفی کرده است.

مشاور وزیر نفت در امور بانوان با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود که درسال جاری ۱۸۰ خانوار جذب موسسه رایحه شوند گفت: مشاوره، مددکاری، پشتیبانی تحصیلی، حمایت شغلی و همچنین تأمین سرمایه و کاریابی از اقداماتی است که این مؤسسه برای مددجویان خود انجام می‌دهد و در صورتی که مشخص شود مددجویی ظرفیت و توانمندی در زمینه کارآفرینی و خوداشتغالی داشته باشد زمینه و ظرفیت برای او فراهم می‌شود.

وی افزود: در قلعه گنج کرمان کیفیت آموزشی بسیار پایین است چرا که اکثر آنها سرباز معلم هستند و برای افزایش کیفیت آموزش در این منطقه با همکاری و همراهی آموزش و پرورش دوره‌های آموزش ضمن خدمت برای این افراد فراهم شده است.

تندگویان گفت: کتابخانه قلعه گنج با ۷ هزار جلد کتاب ایجاد شده و انواع کتاب‌های کمک آموزشی برای افراد این منطقه در نظر گرفته شده است.

مشاور وزیر نفت در امور بانوان در پایان گفت: همه مسئولان و مردم در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه درحوزه زنان وارد عمل شوند تا شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در این عرصه باشیم.