وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست هم اندیشی با انجمن زنان کارآفرین، مدیران و مشاورین وزارت که توسط امور زنان و خانواده این وزارت برگزار شد با تاکید بر شایسته سالاری گفت: در وزارت ارتباطات افراد شایسته صرف نظر از مسایل جنسیتی، ارتقا خواهند یافت .

در این جلسه که با حضور دکتر واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس راسخ، معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی و دکتر رادفرد مسئول امور زنان و خانواده وزارت، شرکتها و سازمانهای تابعه برگزار شد،  دکتر واعظی با تاکید بر این که باید بستر رشد بانوان فراهم شود، گفت همانگونه که برای مردان در یک دوره شرایط فراهم شد تا به توانایی مدیریت دست یابند، باید برای بانوان نیز شرایط رشد فراهم شود تا در یک بازه زمانی، بتوانند به آنچه که شایسته آن هستند دست پیدا کنند.

وی در عین حال دستیابی به موفقیت در پست های مدیریتی توسط بانوان را زمینه ساز حضور بیشتر آنان در این مناصب برشمرد و گفت: لازم است در کنار مدیران مرد، زمینه رشد و پرورش مدیران زن ایجاد گردد تا جامعه از حداکثر پتانسیل ها برای توسعه و موفقیت بهره مند شود .

دکتر واعظی سیاست دولت و وزارت متبوع را ایجاد شرایط مساوی برای زنان و مردان عنوان کرد و گفت: این دولت معتقد است که نباید تبعیضی برای هیچ یک از افراد و اقشار در شرایط برابر  در نظر گرفته شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در عین حال با اشاره به مسولیت بانوان در جایگاه همسر، مادر و مدیر، ادامه داد: شاهد هستیم که علی رغم وجود دغدغه های بیشتر، بانوان مسوولیت پذیرتر بوده و صادقانه کار می کنند که باید قدردان آن بود.

وی با تاکید بر تلاش در جهت افزایش آگاهی، تقویت تخصص و توانایی های مدیریتی در بانوان اظهار داشت: صرف مطالبه­گری نمی تواند راهگشا باشد و لازم است بانوان در خود ظرفیت های تخصصی و مدیریتی را افزایش دهند.

وزیر ارتباطات با اشاره به حضور بانوان کارآفرین در جلسه نیز گفت: حضور شما نشان می دهد، زنانی که در تمام ابعاد علمی، مدیریتی و کارآفرینی، تلاش کنند، می توانند رشد کنند و در حال حاضر که دولت هم با رشد بانوان موافق است باید از این شرایط نهایت استفاده را کرد.

واعظی ادامه داد: با توجه به این که اراده برای حضور بانوان در عرصه کارآفرینی وجود دارد می توان با جلسات مشترک به یک جمع بندی مطلوب و راه حل های مناسب رسید.

وزیر ارتباطات در این نشست که از طریق ویدیو کنفرانس با برخی استانها نیز ارتباط برقرار بود، افزود: در دو سال پایانی دولت به دنبال تولید محتوا، نرم افزارهای کاربردی و خدماتی که موجب رونق کسب و کار و توسعه شرکت های نوپا شود، هستیم.

وی با تاکید بر بها دادن به کارآفرینان و تلاش در جهت رونق کسب و کار و اشتغال گفت: در حال حاضر سرمایه گذاری خوبی هم توسط بخش دولتی و هم خصوصی در زمینه زیرساخت ها صورت گرفته و باید از آن در جهت کار آفرینی بهره برد و از این رو، در صورت تقاضا هیچ مشکلی جهت تخصیص پهنای باند نداریم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به مرکز توانمند سازی کسب و کارهای نوپا، گفت: کارآفرینان اعم از زن یا مرد می توانند از وجوه اداره شده برای رونق کار خود بهره بگیرند و نهایت همراهی با آنان صورت می گیرد و اخیرا هم برای تسهیل دریافت وام، با پست بانک جلساتی داشته ایم که موفقیت آمیز بوده است.

واعظی با تاکید بر پرهیز دولت و وزارت ارتباطات از ورود به بحث ارایه خدمات به مردم گفت: با صدور پروانه های مختلف به اپراتورهایSERVCO, FCP  و ... بحث ارایه خدمات را به این شرکت ها سپرده ایم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این نشست یک گام به جلو بوده و بتواند با تشکیل کمیته مشترک از مدیران مجموعه و بانوان کارآفرین، به پیشنهادات مشخص و قابل انجام منتهی شود.

مهندس راسخ نیز با تاکید بر آموزش، توانمندسازی و به‌کارگیری بانوان در دستگاه‌های دولتی به نگاه حمایتی وزارتخانه برای کارآفرینان حوزه فناوری اطلاعات اشاره‌کرد.

دکتر رادفرد هدف از این نشست را اقدامی عملی جهت تبادل اطلاعات و ایجاد شرایط شبکه سازی بین فعالان دولتی و بخش خصوصی حوزه ICT کشور در سال "اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل" بیان کرد.

سپس خانمهای مدیر شرکتها و سازمانهای تابعه و کارآفرینان حاضر به  بیان چالش‌های موجود در نقش و سمت‌های مدیریتی‌ و تبادل نظر پرداختند.