یک فعال حوزه زنان گفت: رابطه دو سویه بین مردم و نمایندگان زن مجلس موجب می‌شود که این نمایندگان بسیار با قدرت در مجلس حاضر شوند و بهتر بتوانند مطالبات زنان را پیگیری کنند.

زهرا نژادبهرام افزود: موکلان نمایندگان زن مجلس از طریق نهادهای مدنی می‌توانند نیازهای جامعه زنان را منتقل ‌کنند . در این جهت می‌توان از ظرفیت کارشناسی دانشگاه‌ها ،گروه‌های مطالعاتی و سمن‌های زنان بهره برد علاوه بر آنان می‌توانند از ظرفیت‌های اصلاح طلبان و اعتدالیون بهره ببرند.

این فعال حوزه زنان در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهارکرد: نمایندگان زن مجلس دهم اعم از اصولگرا و اصلاح‌طلب عقبه فکری و تجربه‌ای به انداره 9 مجلس قبلی دارند و همه آن‌ها برآیند جریات فکری سیاسی هستند که همه سطوح را از کارشناسی تا اجرایی و قانونگذاری تجربه کرده‌اند.

وی با بیان اینکه نمایندگان زن مجلس دهم با بدنه جامعه زنان روبرو هستند،گفت: آنان بویژه در تهران 50 درصد رای‌دهندگان را به خود اختصاص دادند. فعالان و کارشناسان حوزه زنان به آنان کمک می‌کنند البته این نمایندگان به رغم تمام توانمندی‌هایشان نیازمند حمایت مردم هستند چون از مردم هستند.

نژادبهرام افزود: در این شرایط لازم است آنان از طرح‌های متناسب و مناسب حمایت و طرح‌های مناسب را در حوزه زنان طراحی کنند علاوه بر آن لوایح حوزه زنان را بر اساس معیارها و انطباق‌های حقوقی و سیاسی کشور به خوبی کارشناسی و ارزیابی واز آنان دفاع و حمایت کنند و به تصویب برسانند.

این فعال حوزه زنان با بیان اینکه شک نداریم که نمایندگان زن مجلس بسیار توانمند هستند،گفت: آنان نیازمند ارتقای توانایی‌های خود هستند. مجلس به عنوان یک قوه مکلف به تامین این نیاز آنان است. به عنوان نمونه اگر این نمایندگان به دوره‌های آموزشی بودجه‌نویسی نیاز داشته باشند مجلس مکلف به برگزاری این دوره‌هاست. این‌ها آموزش ضمن خدمت است، چون هرکسی در حوزه خود کارشناس هستند ولی باید در سایر حوزه‌ها دوره ببینند.

نژاد بهرام افزود:‌ در کشور ما اگر سیستم انتخابات بر اساس سیستم حزبی بود، نمایندگان آموزش لازم را می‌دیدند. ما در مسیر حزبی شدن گام بر می داریم ولی حزبی نیستیم.

وی درباره مسوولیت نمایندگان زن در قبال جامعه زنان گفت: نمایندگان زن مجلس عضو فراکسیون زنان و خانواده هستند و این فراکسیون مکلف به پاسخگویی در حوزه ماموریت خود است. ما در قالب چارچوب مجلس می‌توانیم آنان را پاسخگو کتیم البته زنان نمایندگان کل مردم هستند اما با توجه به جنسیت باید به زنان بیشتر پاسخ دارند چون آنان مطالبات بیشتری دارند.

نژادبهرام با بیان اینکه زنان و مردان در حوزه مطالبات عمومی با یکدیگر تفاوتی ندارند،اظهارکرد: زنان مطالبات زیادی از جمله در زمینه حضانت فرزندان پس از طلاق دارند و توقع دارند نمایندگان زن مجلس برای حل این مسایل راهکارهای قانونی را جست و جو کنند و نقش موثری در رفع این مسایل داشته باشند.

وی با بیان اینکه طرح مطالبات از سوی زنان در پرداختن نمایندگان زن به این موارد خیلی کمک خواهد کرد،گفت: جریان‌های سیاسی از جمله نمایندگان زن فراکسیون امید که بیشترین تعداد نمایندگان زن مجلس دهم را تشکیل می‌دهند نیازمند ایجاد حلقه‌های کارشناسی و کمک گرفتن از جریان فکری برآمده از آن برای طرح مطالبات زنان هستند .

نژادبهرام در پایان اظهارکرد: زنان در قالب کمیسیون‌های مجلس توانایی طراحی طرح‌هایی را دارند تا به صحن علنی بیاورند و مردان مدافع حقوق زنان را هم با خود همراه کنند.