مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز، گفت: کارگاه آموزشی و نشست تخصصی زن و توسعه با هدف آموزش به زنان فعال در عرصه سیاستگذاری و تصمیم گیری در دستگاه های اجرایی و سازمان های مردم نهاد بر پا شد.

بی بی عصمت سرفرازی در همایش و کارگاه آموزشی و نشست تخصصی زن و توسعه که در محل سالن شهیدان نژاد فلاح برگزار شد، افزود: باور ما این است که توسعه آمال و آرزو برای همه ملت ها و دولت ها جزو اهداف اساسی محسوب می شود و در این بخش سرمایه انسانی بدون در نظر گرفتن جنسیت دارای اهمیت است.

وی ادامه داد: زنان به عنوان نیمی از منابع انسانی نقش تاثیر گذاری در جوامع ایفا می کنند، بنابراین آنچه موجب پیوند زنان با توسعه می شود موضوع توانمند سازی است.

سرفرازی گفت: در این رابطه ابتدا زنانی که در عرصه سیاست گذاری و تصمیم گیری در دستگاه های اجرایی و سازمان های مردم نهاد فعال هستند با مقوله زن و توسعه آشنا شده و سپس کارگاه های آموزشی و تخصصی برای سایر زنان در ابعاد مختلف جامعه برگزار می شود.

وی افزود: در نظام جمهوری اسلامی و در قانون اساسی و برنامه سوم، چهارم و پنجم توسعه، نگاه مقام معظم رهبری و دولت تدبیر و امید تاکید بسیاری بر حضور و نقش آفرینی زنان در عرصه های مختلف کشور شده است.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری البرز با اشاره به ضرورت ایجاد فرصت های برابر برای زنان و مردان در جامعه اضافه کرد: در این همایش 60 نفر از افراد تاثیر گذار در حوزه زنان و خانواده دعوت شده بودند که تمامی آنها حضور پیدا کردند.

وی گفت: تاکنون برنامه های متعددی در حوزه زنان و خانواده اجرایی شده ولی امسال با برپایی همایش های تخصصی در سطوح مختلف سعی بر ارائه خدمات هر چه بهتر و بیشتر در این حوزه داریم.