نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد برخی کشورها و سهم زنان در رشد و توسعه این کشورها گفت: در ایران متاسفانه سهم زنان در حوزه های کلان مدیریتی نادیده گرفته شده و در بسیاری وزارتخانه ها اعطای پست های کلان مدیریتی به زنان بسیار اندک است.
فریده اولاد قباد افزود: چنانچه بخواهیم همانند سایر کشورها به رشد و توسعه متوازن و پایدار برسیم باید بتوانیم در همه عرصه ها از توانمندی های زنان استفاده کنیم.
وی با تاکید بر لزوم راه اندازی شبکه ای تلویزیونی مختص بانوان برای بازنمایی هویت واقعی زنان در جامعه گفت: این شبکه تلویزیونی می تواند مسایل حوزه زنان را به عنوان یک دغدغه مورد توجه قرار داده و عملکرد زنان را به خوبی منعکس کرده و در شناساندن زنان موفق به جامعه موثر باشد.
وی با اشاره به عملکرد درخشان زنان در حوزه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و هنری اظهار داشت: رسانه های ما در این حوزه نتوانسته اند آنگونه که باید چهره واقعی زنان را نشان دهند چرا که ما زنان نخبه بسیاری در عرصه های مختلف قرآنی، هنری، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در جامعه داریم و انتظار می رود که رسانه ها در بازنمایی و معرفی این چهره ها به جامعه نقش پررنگ تری ایفا کنند.
اولادقباد ادامه داد: ما می توانیم برنامه های مربوط به بانوان در شبکه های مختلف را در یک کانال تجمیع کرده و فعالیت های زنان را در عرصه های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و هنری، عرضه و جایگاه واقعی زنان را نه از باب فمنیست (انسانگرایی) و یا طرفداری از زنان بلکه از باب هویت یک زن ایرانی و اسلامی مورد بررسی قرار دهیم.
این نماینده خانه ملت گفت: نیمی از جمعیت کشور ما را زنان تشکیل می دهند بنابراین رسانه ها بویژه رسانه ملی باید در معرفی زنان، پایگاه اجتماعی آنها و نقش موثری که در جامعه ایفا می کنند، به صورت یک فرآیند مستمر عمل کنند نه اینکه تنها در زمان ها و مناسبت های خاص از زنان یاد شود.
اولادقباد با اشاره به تاثیر زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی خاطرنشان کرد: امام راحل فرمودند اگر زنان ما بیشتر از مردان در صحنه حضور نداشتند کمتر از مردان هم نبودند.
وی افزود: همچنان که زنان ما در دوره سازندگی و بعد از جنگ تحمیلی هم بسیار تاثیرگذار بودند در حال حاضر هم توانسته اند در حوزه های مختلف ایفای نقش کرده و موثر باشند.
وی برگزاری جشنواره ها از جمله جشنواره «زن، خانواده و رسانه» را در این زمینه بسیار موثر و مثمر ثمر عنوان کرد و گفت: رسانه ها باید تمام توانمندی های زنان بویژه زنان ایثارگر، کارآفرین و زنان سرپرست خانوار را که علیرغم همه مشکلات، توانسته اند موفق عمل کرده و فرزندانی توانمند را تربیت کنند پوشش داده و به جامعه معرفی کنند و به جامعه بگویند که هویت یک زن ایرانی و اسلامی چنین است زیرا معرفی زن موفق ایرانی می تواند الگویی برای تمام کشورهای جهان باشد.
اولادقباد تاکید کرد: البته اگر اینها به عنوان یک فرایند دنبال شود می تواند موثر باشد چون اگر قرار باشد تنها در یک برهه زمانی به آن پرداخته شود نمی تواند جامع، کامل و اثرگذار باشد.
نخستین جشنواره زن، خانواده و رسانه قرار است مردادماه همزمان با روز خبرنگار در تهران برگزار می شود.