رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: «امروز زنان فرهیخته جامعه ما نه فقط توانسته‌اند جایگاه خود را در جامعه حفظ و تقویت کنند، بلکه در بسیاری امور بالا‌ترین قدرت‌ها را به دست دارند و گوی سبقت را در امور اجتماعی و حتی اقتصادی از مردان ربوده‌اند.»

دکتر احمدعلی فروغی ابری که در چهارمین جلسه شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان سخن می‌گفت، افزود: «امروز بیش از ۶۸درصد از دانشجویان کشور را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و این امر نشان از اهمیت ویژه‌ای است که انقلاب اسلامی برای نقش زنان در جامعه قائل است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان اظهار کرد: «خانم‌ها وظایف و توانمندی‌های مختلفی دارند اما گاهی دیده می‌شود در برخی اقوام برای آنان منع تحصیل ایجاد می‌کنند و نقش اساسی این‌گونه شورا‌ها فرهنگ سازی برای صیانت از حقوق زن است و در این راستا باید کاری کرد که همه زنان جامعه با سواد شوند.»

فروغی عنوان کرد: «خانم‌ها در کارهای خود ظرافت‌هایی دارند و این ظرافت را می‌خواهند در همه جا پیاده کنند، در رانندگی و امور دیگر و این از نقاط قوت این قشر جامعه است و البته دیدگاه آقایان به خانم‌ها یک دیدگاه حمایتی است و این جزو تربیت ماست و باید به جامعه منتقل شود.»

مشاور امور بانوان استانداری اصفهان هم گفت: «بیشتر فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها زنان استان هستند و این یک حرکت مردمی بوده است و از این میان ۵۲درصد از خانم‌ها دارای مدرک دکتری هستند.»

دکتر سهیلا اثنی عشران افزود: «ما بیشترین مدیریت خانم‌ها را در آموزش و پرورش و بهزیستی داریم و البته اکنون ۳۶درصد مدیران استان خانم هستند.»

اثنی عشران اظهار کرد: «پسر‌ها پس از پایان تحصیلات خود به هر شکلی وارد بازار کار می‌شوند، اما دختران چه بکنند که مدت زیادی از وقت خود را صرف تحصیلات می‌کنند و انتظار دارند پس از پایان تحصیلات وارد کار شوند البته در دانشگاه‌ها با مشکلات کمتری مواجه هستیم و پیشنهاد می‌کنم شورای زنان فرهیخته استان، تعدادی از زنان هیأت علمی را برای مدیریت در مناصب انتخاب کنند.»

رئیس شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام گرفته از سوی شورای راهبردی زنان دانشگاه آزاد اسلامی، اهداف و وظایف شوراهای استانی را بیان نموده و ابراز داشت: «این شورا نمی‌خواهد تکروی کند، زن و مرد در جامعه مکمل یکدیگرند و با وجودی‌که با هم فرق دارند، در تلاش هستیم انشاءا... جامعه را به فرهیختگی برسانیم.»

سهیلا پرستگاری گفت: «فرهیختگی یک واژه تازه است یعنی اندیشیدن به صورت یک جامعیت فراگیر و ذهنی که می‌تواند متناسب با زمان بیندیشد، این ذهن یک ذهن فرهیخته است و امیدوارم دانشگاه‌ها جامعه را به سوی فرهیختگی پیش برند و دیدگاه‌ها فردی نباشد.»

پرستگاری موضوع کار جلسه را پیگیری مصوبات قبلی عنوان کرد و در گزارش مختصری اهم وظایف شورا را، اینگونه بیان کرد: «برنامه ریزی برای همایش‌ها، کرسی‌های آزاد اندیشی، ایجاد بانک اطلاعات، متون ترجمه شده، برنامه ریزی نمایشگاه‌های استانی و بررسی چالش‌های موجود، اجرای سیاست‌های کلان شورای راهبردی در استان، ارائه طرحهای بومی در اجرای شورای راهبردی در استان، برگزاری همایش‌های استانی و....»

وی افزود: «ایجاد مجله زنان فرهیخته و فصلنامه زنان و کارهای پژوهشی در اعتلای جایگاه زنان فرهیخته بسیار موثر است و الگوی واقعی زن نمونه، حضرت فاطمه زهرا (س) است و همه ما باید از آن بانوی صدیقه (س) پیروی کنیم.»