رئیس شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تاکید بر اهمیت و الزام حضور بانوان در عرصه‎های مدیریتی، این امر را گامی مهم در راستای رسیدن به توسعه و پیشرفت دانست.

زهرا اربابی نیروی انسانی را یکی از مهم‎ترین و باارزش‎ترین ذخایر کشور دانست و اظهار کرد: «کشورهای دنیا به‌ویژه کشورهای در حال توسعه اگر بتوانند از نیروی انسانی بجا و شایسته استفاده کنند و توانمندی‎های نیروی انسانی به دور از نگاه جنسیتی مورد بهره‌برداری قرار گیرد، بی‎شک می‎توانند با کشورهای صنعتی و توسعه‎یافته رقابت کنند.»

رئیس شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: «بانوان دارای توان بالقوه در افزایش سطح بهره‎وری جامعه هستند اما متاسفانه حضور آنان در مشاغل مدیریتی جامعه کمتر دیده می‎شود.»

این مسئول بیان کرد: «چون اکثر مدیران ارشد اجرایی در سازمان‎ها، ادارات و ارگان‎های دولتی و خصوصی مرد هستند، تمایلی از سوی آنان برای حضور بانوان در این عرصه‌ها دیده نمی‌شود و این جای بسی تاسف است.»

وی با بیان اینکه یکی از موانعی که بر سر راه مدیران زن قرار دارد، سقف شیشه‎ای است، افزود: «سقف شیشه‌ای همان مانع نامرئی است که ناشی از تعصبات و تبعیضات سازمانی و دیدگاهی بوده و بانوان را از رسیدن به مناصب و موقعیت‎های شغلی باز می‌دارد.»

اربابی از به‌کارگیری بیشترین مدیران زن در استان سیستان و بلوچستان در پست‎هایی چون معاون استاندار، شهردار، فرماندار و... خبر داد و بیان کرد: «نتیجه بهره‎برداری از توانمندی‎های بانوان در استان ثابت کرده ‎است که زنان در صیانت از اسرار اداری و جلوگیری از اتئلاف اموال و دارایی دستگاه و سازمان محل خدمت خود، ثابت قدم‎تر هستند.»

این مسئول افزود: «امید است شورای راهبردی زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با شناسایی و معرفی بانوان توانمند و شایسته استان، در راستای استفاده مناسب از این توانمندی‎ها گام‎های مطلوبی را بردارد.»