فرماندار گرگان گفت: نگاهی که زن مسلمان را درعرصه های اجتماعی و سیاسی حذف کند منسوخ شده است.

دکتر  حسینی  فرماندار گرگان، روز  گذشته در حاشیه  جلسه با مدیر  کل امور بانوان استانداری  گلستان گفت: نگاهی که زن مسلمان را درعرصه های اجتماعی  و سیاسی حذف کند منسوخ شده است. این نگاه به جایگاه زن مانند نگاهی است  که تا قرن هشتم به زنان وجود داشت و آنان همچون اشیاء بودند که برایشان مالکیت تعیین می   شد.

وی  افزود: ما پیرو اسلام ناب محمدی هستیم که در آن زن و مرد لازم و ملزوم یکدیگر هستند، قرآن عشق مرد به زن و عشق زن به مرد را جزء لطایف آفرینش برمی شمارد که اگر این علاقه در فطرت آنان نبود بنیان خانواده شکل نمی گرفت.

دکتر  حسینی  در  بخش  دیگری  از سخناش گفت : انجام مطالعات و تحقیقات لازم در خصوص وضعیت، مسائل و مشکلات زنان درابعاد زندگی فردی، خانوادگی، اجتماعی و سمت دهی آنان به سوی  تحکیم بنیان خانواده از  ضروریات است .

وی  همچنین اعلام کرد: مطالعه و بررسی پیرامون شیوه های افزایش سطح آگاهی و دانش عمومی زنان گرگان با توجه به خصوصیات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی منطقه باید در دستور قرار  بگیرد.

فرماندار گرگان درادامه افزود : مطالعه و بررسی شیوه های سازماندهی زنان جهت مشارکت در فعالیت های فرهنگی، اجتماعی وسیاسی و ارائه طرح ها و پیشنهادهای لازم به کمیسیون های امور بانوان باید دردستور کار قرار  بگیرد .

وی  درادامه خواستار بررسی و برآورد اعتبارها و  موارد مورد نیاز امور بانوان شهرستان گرگان و همکاری با واحد مربوطه در جهت تخصیص اعتبارها به این بخش  شد.

دکتر  حسینی  سپس تصریح کرد: تشکیل و نحوة فعالیت کانون های فرهنگی  –  اجتماعی بانوان به منظور توسعه مشارکت زنان در عرصه های مختلف باید در اولویت قرار  گیرد .

فرماندار گرگان همچنین ارتباط مستمر با نمایندگان مجلس شورای اسلامی به منظور تبادل نظر و ایجاد هماهنگی در رابطه با طرح ها و لوایح پیشنهادی اولویت بعدی  این بخش  دانست.

وی  در ادامه خواستار  برنامه ریزی مناسب به منظور فراهم آوردن زمینه های لازم برای بالابردن سطح کارآفرینی و دانش و تخصص زنان شاغل  در  شهرستان گرگان شد.