استاندار کردستان با بیان اینکه یکی از سیاست‌های دولت در راستای توسعه پایدار کشور، استفاده از ظرفیت های بخش بزرگی از جامعه یعنی زنان است، گفت: نباید نقش زنان در اقتصاد نادیده گرفته شود.

عبدالمحمد زاهدی، استاندار کردستان در حاشیه بازدید از کارگاه آموزشی توانمندسازی زنان در محله گریزه سنندج گفت: هدف از برپایی این کارگاه  توانمندسازی بانوان در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و تشویق و ترغیب بانوان به کارآفرینی و تأثیرگذاری در اقتصاد کشور است.

وی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های دولت در راستای توسعه پایدار کشور، استفاده از ظرفیت های بخش بزرگی از جامعه، یعنی زنان است، گفت: نباید نقش زنان در اقتصاد نادیده گرقته شود و با گسترش فعالیت زنان در جامعه، می‌توانیم در موفقیت جامعه گام‌های مؤثری برداریم.

استاندار کردستان گسترش کسب و کارهای خانگی را به عنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد عنوان کرد و افزود: مشاغل خانگی بسیاری از هزینه‌های تولید از جمله اجاره کارگاه و ایاب ذهاب را کاهش می دهد و این را باید به عنوان یک مزیت در قیمت تمام شده در نظر گرفت.

زاهدی با اشاره به اینکه  دولت برای تهیه مواد اولیه و راه‌اندازی کارگاه های خانگی وام‌های بدون بهره اعطا خواهد کرد خاطرنشان کرد: برای زنانی که تأمین‌کننده اقتصاد خانواده هستند، باید همه تلاش کنیم تا اقدامات لازم برای فعالیت این افراد مهیا شود.

استاندار کردستان با کیفیت و استاندارد بودن  محصولات تولیدی کارگاه‌های تولیدی خانگی را مهم عنوان کرد و گفت: با توجه به فعالیت مناسب زنان در کارگاه های خانگی، تمامی دستگاه‌های ذیربط باید نهایت همکاری را در راستای بازاریابی و فروش داشته و نمایشگاه عرضه محصولات در مرکز شهر دایر شود.