یکی از اعضای شورای هماهنگی مجمع زنان اصلاح‌طلب با تأکید بر اینکه «باید انتقادها نسبت به دولت منصفانه‌ باشد»، گفت: پس از آن دوره 8 ساله نمی‎توان انتظار تغییرات معجزه‌وار داشت؛ پس انتقادات باید منصفانه‌تر و واقع‌بینانه‌تر مطرح شوند تا جلوی تکرار روندهای نامطلوب و پُرهزینه را در کشور بگیرد.

الهه کولایی، عضو شورای هماهنگی مجمع زنان اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا،‌ درباره آینده سیاسی دولت روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 اظهار کرد: مهمترین دستاورد آقای روحانی در حوزه تنظیم روابط با جهان بود و پس از شکل‌گیری برجام راه را برای حل بسیاری از مشکلات داخلی به‌ویژه حوزه اقتصادی باز کند.

وی در این باره اضافه کرد: البته این نباید به این مفهوم تلقی شود که همه مشکلات اقتصادی داخل به موضوع تحریم‌های بین‌المللی مربوط می‌شود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه «دستاورد دولت روحانی در سه سال گذشته به واسطه انتخاب مردم ایران در انتخابات سال 92 اتفاق افتاد»، تصریح کرد: این انتظار وجود دارد که فضای اعتدال در کشور گسترش پیدا کند اما هنوز دولت نتوانسته در این زمینه پاسخگوی خواسته‌های مردم باشد چراکه بسیاری از حوزه‌های اجتماعی، سیاسی و حتی فرهنگی جامعه از حیطه نفوذ و کنترل دولت بیرون مانده است و مردم ایران چنین مسائلی را به خوبی درک می‌کنند.

کولایی ادامه داد: در یک سال باقی مانده از عمر دولت یازدهم، آقای روحانی و کابینه وی فرصت دارند تا گام‌های جدی‌تری را در تأمین خواسته‌ها و مطالبات مردم بردارند تا مانند دوره‌ پیش شاهد تداوم یافتن تلاش‌های آقای روحانی و همکاران وی در دوره دوم ریاست جمهوری آقای روحانی باشیم.

نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که «آیا دلیل عدم تحقق برخی شعارها و وعده‌های روحانی به اختیارات محدود ریاست جمهوری در قانون اساسی جمهوری اسلامی مربوط می‌شود یا خیر؟»، تأکید کرد: به نظر من، مشکل از اختیارات رئیس‌جمهوری نیست بلکه مشکل اصلی موانع و مسائلی است که بر نهاد دولت در کشورمان وجود دارد.

وی در ادامه افزود: به عبارتی حیطه وظایف اجرایی آن از سوی برخی گروه‌ها و افراد هنوز به رسمیت شناخته نشده است. این مشکل دولت آقای روحانی نیست چراکه از سالیان گذشته نهاد دولت همواره با این موانع و چالش‌ها روبه‌رو بوده است. البته پس از دوره 8 ساله نمی‎توان انتظار تغییرات معجزه‌وار داشت؛ پس انتقادات باید منصفانه‌تر و واقع‌بینانه‌تر مطرح شوند تا جلوی تکرار روندهای نامطلوب و پُرهزینه را در کشور بگیرد.

رقیب جدی آقای روحانی باید از جریان مخالف اعتدال و اصلاحات باشد

عضو شورای هماهنگی مجمع زنان اصلاح‌طلب درباره رقابت احتمالی میان محمدرضا عارف و حسن روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال 96 واکنش نشان داد و گفت: من اطلاعی از برنامه‎ آقای عارف در این زمینه ندارم. اما همانگونه که روند همکاری دولت اعتدال با اصلاح‌طلبان در انتخابات سال 92 سرنوشت‌ساز و تعیین‌کننده بود، به نظر نمی‎رسد که جریان‌های عقل‌گرا‌ در درون اعتدالگرایان و اصلاح‌طلبان نقش برهم زدن قاعده پیروزی که در بر داشته است را در سر داشته باشند تا از این طریق زمینه ناکامی و شکست خود را فراهم کنند.

این استاد دانشگاه درباره عوامل پیروزی روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده عنوان کرد: دولت روحانی باید رویکرد جدی‌تر و مسئولانه‌تری برای تحقق وعده‌ها داشته باشد. ضمن اینکه دولت تدبیر و امید باید تلاش جدی‌تر، گشوده‌تر و خردمندانه‌تری را برای رفع مشکلات گوناگون مردم انجام دهد.

کولایی تأکید کرد: همه مردم به‌خوبی از موانع و مشکلات پیش روی دولت آگاهی و اطلاع دارند، اما انتظار دارند دولت از ظرفیت‌های موجودی که در اختیارش قرار دارد بیشتر و بهتر در جهت رفع نیازهای مردم بهره‌برداری کند.

وی در این‌باره اضافه کرد: به نظر می‌‌‎رسد دولت تدبیر و امید نیازمند این باشند تا در یک سال باقی مانده جدی‌تر عملکرد سه سال گذشته را مورد توجه قرار دهد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره رقیب جدی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 گفت: به طور طبیعی رقیب جدی آقای روحانی باید از جریان مخالف اعتدال و اصلاحات باشد و من تصور نمی‎کنم از درون اردوگاه اصلاح‌طلبان فردی قصد رقابت با آقای روحانی و تضعیف این جریان را داشته باشد. البته اگر هم چنین قصد و نیتی برای رقابت با آقای روحانی وجود داشته باشد با منطق فعالیت سیاسی در جریان اصلاح‌طلبی و اعتدالگرایی سازگاری ندارد.