استان کرمانشاه از داشتن بانوان توانمند و کارآفرین بی بهره نیست ولی با وجود این ظرفیت بالا بدلیل محرومیت استان در برخی زمینه ها، گاه شاهد انزوا و عدم دستیابی بانوان نام آور کرمانشاهی به جایگاه واقعی خود هستیم.

اکنون که به لحظات و ساعات پایانی ورود کاروان تدبیر و امید به استان کرمانشاه نزدیک می شویم شایسته است به بخشی از نیازها و انتظارات بانوان موفق این دیار از دولت یازدهم بپردازیم به این امید که مطالبه های جامعه بانوان در پرونده کاری سفر هیات دولت به استان گنجانده شود.

یک بانوی صنعتگر کرمانشاهی که به عنوان مدیرعامل شرکت محصولات بهداشتی غرب در بدترین نقطه آب و هوایی استان مشغول به فعالیت است می گوید: برای موفقیت با سختی های بسیاری مواجه شدم و همواره درصدد یافتن راهکار و غلبه بر مشکلات کاری بوده و هستم به همین دلیل به بیان بخشی از مشکلات صنعتگران استان می پردازم.

** اختصاص تسهیلات بخشودگی جرایم دیرکرد در بخش تولید

روح انگیز حیدرپناه که در کیلومتر پنج جاده قصرشیرین برای جوانان کرمانشاهی اشتغال زایی کرده است، افزود: در قبال نقش آفرینی که در تولید استان و کشور داشته ام از دولت تدبیر و امید انتظار دارم تا در خصوص بخشودگی جرایم دیرکرد، تسهیلاتی در نظر گیرد تا یکجا تسویه شود.

وی از جرایم تسهیلات بانکی به عنوان یکی از معضلات بخش تولید یاد کرد و گفت: روان سازی این امر در کاهش نرخ بیکاری موثر است و اگر واحدهای تولیدی به لحاظ منابع مالی مشکل نداشته باشند می توانند نیروی بیشتری جذب کنند و قدم بزرگی در راه اقتصاد مقاومتی بردارند.

این کارآفرین نمونه کرمانشاهی با اشاره به محرومیت استان کرمانشاه در بخش های مختلف اظهار کرد: از رئیس جمهوری می خواهم به بحث تولید کمک کند تا بخشودگی جرایم بدهی ها تولیدکنندگان استان فرصتی در اختیار بخش تولید قرار دهد تا به فعالیت ادامه دهند.

** اخذ اعتبار برای راه اندازی مرکز ناباروری در کرمانشاه

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در خصوص مطالبه بانوان کرمانشاهی در بخش زنان و زایمان گفت: از هیات دولت تدبیر و امید می خواهیم که برای تامین اعتباراتی به منظور خرید تجهیزات و ساخت فضاهای فیزیکی برای راه اندازی مرکز ناباروری در استان اقدام کند.

دکتر ساره محمدی ادامه داد: استان کرمانشاه به نیروهای متخصص به ویژه در بخش هایی همانند زنان و زایمان و سونوگرافی نیازمند است که تامین این مقوله یکی دیگر از انتظارات ما از رئیس جمهوری و دولت یازدهم است.

** تشکیل نهاد مستقل بانوان در ارگان ها و دانشگاه ها

مریم رحمانی شاعر نام آشنای کرمانشاهی نیز به پاره ای از خواسته های بانوان نخبه و برجسته استان از کاروان تدبیر و امید اشاره کرد و از دولت خواست بودجه مناسب برای ایجاد فضاهای مخصوص فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی بانوان اختصاص دهد.

رحمانی ادامه داد: اگر چنین شرایطی ایجاد شود فعالیت بانوان کرمانشاهی در زمینه های فرهنگی، هنری و اجتماعی گسترش می یابد.

این شاعر کرمانشاهی تاکید کرد: تشکیل نهادی مستقل ویژه بانوان در اداره ارشاد، دانشگاه و یا شورای شهر احساس می شود که با یک سازماندهی مناسب می تواند بازخوردهای چشمگیری از فعالیت بانوان در کرمانشاه داشته باشد.

** ساماندهی مددکاران اجتماعی در ادارات دولتی

مسئول انجمن مددکاران استان کرمانشاه نیز با تاکید بر اینکه از دولت انتظار نداریم که مشکلات استان را یک شبه حل کند، افزود: استان کرمانشاه با وجود ظرفیت های مناسبی که برای توسعه و پیشرفت دارد با توجه به مرزی بودن و صیانت از این آب و خاک نتوانسته به توسعه مطلوبی دست یابد.

ماندانا جواهری اظهار کرد: از سوی دیگر این استان فرصت های اشتغال، توسعه، صنعت و کشاورزی را بنا بدلایل متعددی در طی این سال ها از دست داده و این مساله خالی از پیامدهای اجتماعی نبوده و نیست.

وی با اشاره به آسیب های اجتماعی همچون بیکاری، اعتیاد و طلاق در استان یادآور شد: ساماندهی ستادی و اداری مددکاران اجتماعی در ارگان ها، تاسیس پژوهشکده تخصصی مددکاری در استان و همچنین توجه به مبحث روانشناسی تاب آوری گره گشای بسیاری از مشکلات اجتماعی این دیار است.

** دولت همراه ورزشکاران بوده است

یک بانوی ووشوکار کرمانشاهی که در عرصه های ملی و جهانی بارها برای کشورمان افتخارآفرین بوده است از همراهی دولت با ورزشکاران به ویژه در بخش ورزش بانوان ابراز خرسندی کرد.

مریم هاشمی ادامه داد: بدنبال حمایت های دولت تدبیر و امید از ورزشکاران شاهد افتخارآفرینی بسیاری از جوانان کشور در سه سال گذشته در عرصه های جهانی و بین المللی بوده ایم و امید است که در سفر پیش رو نیز اعتبار بیشتری به حوزه ورزش استان کرمانشاه اختصاص یابد.

وی از صدور مجوز استخدام مدال آوران مسابقات جهانی از سوی دکتر روحانی به عنوان یکی دیگر از حمایت های مهم و موثر دولت از ورزشکاران یاد کرد.