معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: ذهنیت منفی که رسانه های غربی نسبت به زنان ایرانی در جامعه ایجاد کرده اند، با توسعه روابط ایران و دیگر کشورها در حال تغییر است.

شهیندخت مولاوردی روز چهارشنبه در دیدار با کیم سئونگ هو سفیر کره جنوبی افزود: به همین منظور من از وزیر زنان و خانواده کره جنوبی برای سفر به ایران دعوت می کنم تا علاوه بر آشنایی بیشتر با زنان این مرز و بوم، زمینه هایی برای تبادل تجربیات این دو کشور فراهم شود.

وی با بیان اینکه زمینه های همکاری زیادی درحوزه زنان، میان ایران و کره جنوبی وجود دارد، ادامه داد: حضور خانم پارک رئیس جمهوری کره جنوبی به ایران نیز فصل جدیدی از توسعه روابط میان این دو کشور باز کرد.

مولاوردی خاطرنشان کرد: امیدواریم با توجه به فضای جدیدی که در کشور ما پس از توافق هسته ای ایجاد شده به ویژه در مناسبات اقتصادی ایران و کره جنوبی تحولات جدی را شاهد باشیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به مشترکات زیاد ایران و کره جنوبی، زمینه های زیادی در حوزه زنان و خانواده بین این دو کشور وجود دارد و پیگیری سفارت خانه های این دو کشور می تواند ما را به اهداف مان نزدیک کند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: در قالب یک تفاهم نامه می توانیم در مورد تبادل هیات های مختلف در حوزه سازمان های غیردولتی، دانشگاهیان و زنان کارآفرین به توافق برسیم تا برنامه های مشترکی در ایران و کره جنوبی به اجرا درآوریم.

**وضعیت زنان ایران بهتر از زنان کره جنوبی است

کیم سئونگ هو سفیر کره جنوبی نیز در این دیدار گفت: روابط میان ایران یک فصل آن به قبل از سفر خانم پارک رئیس جمهوری کره جنوبی به ایران برمی گردد چرا که این روابط پایدار نبود و لرزان بود و تنها مبتنی بر روابط خرید و فروش بود و این بنیان روابط پایه های قوی نداشت.

وی اظهار داشت: پس از سفر خانم پارک به ایران، تلاش زیادی برای تنوع بخشی به روابط بین این دو کشور به وجود آمد و حوزه های همکاری ها در زمینه اجتماعی، اقتصادی، روابط رسانه ای و توریسم تقویت شده و ما تلاش خودمان را برای این مساله داریم.

وی دلیل حضورش در این دیدار را توسعه روابط میان این دو کشور در زمینه زنان و خانواده عنوان کرد و افزود: در کره جنوبی وزارت زنان و خانواده وجود دارد و متاسفانه در گذشته تصوری که مردم کشور کره جنوبی به زنان ایرانی داشتند، خوب نبود.

سئونگ هو ادامه داد: یکی از مواردی که وزارت زنان و خانواده کره جنوبی دنبال می کند این است که نشان دهد وضعیت زنان کره از دیگر کشورها بهتر است اما به نظر من وضعیت زنان ایران در زمان گذشته نیز بهتر از زنان کره بود چرا که تعداد دانشجویان و نمایندگان زن پارلمان ایران بیشتر از کشور کره است.

وی با بیان اینکه ما زنان ایران را زنانی فعال می دانیم، خاطرنشان کرد: در موضوع تنوع بخشی روابط اگر همکاری ها در امور خانواده را گسترش دهیم تفاهم بیشتری بین این دو دولت ایجاد می شود.

سفیر کره جنوبی گفت: برای آغاز این همکاری ها، ملاقات شهیندخت مولاوردی با وزیر زنان و خانواده کره جنوبی می تواند بازتاب رسانه ای خوبی داشته باشد و در رابطه با همکاری های دوجانبه نیز تاثیرگذار باشد.

سئونگ هو اظهار داشت: اگر می خواهید سفر به کره جنوبی داشته باشید ابتدا باید کارشناسان ایرانی به وزارت زنان و خانواده کره جنوبی بروند تا زمینه های حضور شما را فراهم کنند و پس از سفر همکاری های لازم در حوزه زنان و خانواده داشته باشیم.

دیدار شهیندخت مولاوردی معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری با کیم سئونگ هو سفیر کره جنوبی امروز چهارشنبه در محل معاونت زنان برگزار شد.