وزیر نیرو با اشاره به نقش زنان درمدیریت مصرف بهینه نیرو گفت: زنان بیش از مردان در مصرف بهینه انرژی درجامعه تاثیرگذارهستند.

حمید چیت چیان روز دوشنبه در آیین امضای تفاهنامه همکاری مشترک معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزیرنیرو که در محل وزارتخانه برگزارشد، اظهارکرد: بهره گیری از ظرفیت بانوان توانمند در وزارت نیرو یکی از اهداف این تفاهم نامه است.

وی با بیان اینکه باید شرایطی را برای حضور بانوان ایجاد کنیم،افزود: در دوره هایی که زنان در بارداری و یا مرخصی زایمان قرار دارند، از کارمنفک نشوند و می توان بابهر گیری از فناوری های جدید همچون اینترنت به ادامه فعالیت شان به پردازند.

چیت چیان گفت: به تجربه در طول سالهای گذشته متوجه شدیم نقشه بانوان در مدیریت مصرف بهینه انرژی بیش از مردان است و با وجود آنکه زنان 50 درصد از جمعیت جامعه را تشکیل می دهند، بیش از آقایان می توانند در کاهش مصرف نیرو تاثیر گذار باشند.

وی درادامه نقش بانوان درحوزه مدیریت بهینه مصرف انرژی را تنها مختص به محیط خانواده ندانست و افزود: زنان می توانند درمحیط های کاری نیست نقش تاثیرگذاری را ایفا کنند.

چیت چیان حضور زنان با تحصیلات عالیه یکی دیگر از دلایل لزوم حضور آنان در وزارت نیرو برشمرد و اظهارکرد: هم اکنون وزارت نیرو علاقمند به بهره گیری از این ظرفیت موجود در جامعه است.

مشاور وزیر نیرو درامور زنان و خانواده همچنین در آئین امضای این تفاهمنامه گفت: در مجموع 12 درصد از کارمندان وزارت نیرو را زنان تشکیل می دهند که چه جمعیتی حدود یک هزار و 274 بانو می شود.

فاطمه قیومی تعداد بانوانی که درپست های مدیریت ارشد وزارت نیرو قراردارند را کم و محدود عنوان کرد وافزود: حدود 23 نفر از زنان در پست های مدیریت ارشد در وزارت نیرو قرار دارند.

وی درادامه با اشاره به توجه جدی دولت و وزیر نیرو به حضور بانوان متخصص گفت: هم اکنون حضور بانوان در معاونت ها و شرکتهای مادر تخصصی نسبت به سال های گذشته افزایش یافته است.