نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: عدالت جنسیتی در شرایط کنونی که شاخص بندی نداریم وارزش ها نامشخص است، محقق نمی شود.

سهیلا جلودازاده روز چهارشنبه افزود: زمانی عدالت جنسیتی در جامعه محقق می شود که ارزشگذاری ها انجام شده باشد و رشد شاخص ها به ما نشان دهد که این ارزش ها در جامعه شکل گرفته است.

وی تصریح کرد: ما اکنون شاهد به هم ریختگی و نبود شاخص ها و ارزش ها برای زنان هستیم چون شاخص ها در جامعه مشخص نیست.

وی با بیان اینکه ارزش هایی که جامعه بین المللی برای زنان تعیین کرده اند را نمی پذیریم، ادامه داد: عدالت جنسیتی اکنون همانند قضیه برجام است که عده ای می گویند نجات دهنده است و عده ای می گویند برجام از بین برنده است، چرا که عدالت را نه می توان با شاخص های جهانی ارزیابی کرد و نه در درون، شاخص هایی متناسب با حوزه زنان داریم.

این فعال حوزه زنان افزود: تا مادامی که این وضعیت است نمی توانیم عدالت جنسیتی را داشته باشیم و روز به روز عقب نشینی داریم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به آموزه های دینی و انتخاب شاخص ها و ارزش هایی هماهنگ با ارزش های خودمان از درون فضاهای بین المللی، باید ارزش ها و شاخص هایی متناسب با زنان تعیین کنیم تا جامعه هویت واقعی خودش را انتخاب کند آن زمان می توانیم بگوییم عدالت جنسیتی در جامعه را شاهد هستیم.

جلودارزاده افزود: در جامعه سنتی که زن مورد خشونت، آزار و اذیت قرار می دهند، زن نگاه متفاوتی دارد و تراژدی زن بودنش را ندارد و وقتی اعتراض می کند مورد خشونت قرار می گیرد و این در شرایطی است که جامعه بین الملل 12 مشکل بزرگ زنان را مشخص کرده است.

وی اظهار داشت: اکنون این مشکلات در جامعه برای زنان وجود دارد و برای رفع این مشکلات و تغییر شرایط اجتماعی به نفع زنان باید برنامه ریزی جدی شود و انتظار می رود جامعه بین المللی به این سمت حرکت کند.

وی با بیان اینکه حکومت ما برای رسیدن به عدالت جنسیتی گام هایی را برداشته و در این زمینه موفق بوده است، گفت: البته عقب گردی در دولت قبل داشته ایم و برخی دستاوردها تغییر داده شد.

این نماینده مجلس گفت: در جامعه ای که زنان به فرهنگ، آموزش و علم توجه جدی دارند و به رغم همه سختی های کنکور، تا 64 درصد کنکور به زنان تخصیص داده می شد و این زنان فرهیخته و دانشمند را به همراه داشته است، اما در دولت قبل گفتند باید بین اینها دیوار چیده شود و این زنان را جدا کنند.

وی ادامه داد: انتظار می رود بالاترین نهاد فرهنگی ما که شورای عالی انقلاب فرهنگی است مجدد ارزش گذاری و تعیین شاخص ها را براساس پیشنهادهایی که ارائه شده، مورد بررسی قرار گیرد و زنان را در همه بخش ها ببینند.

این فعال حوزه زنان افزود: شورای عالی انقلاب با این نگاه به زن نگاه کند و ارزش گذاری و شاخص ها را به همه دستگاهها بدهد و این باعث می شود یک موج سالم در جامعه راه انداخته شود و آن موقع عدالت جنسیتی را خواهیم داشت.