معاون امور زنان وخانواده رئیس جمهور که به همراه کاروان تدبیر و امید به استان کهگیلویه و بویر احمد سفر کرده، در جمع خبرنگاران گفت: پروژه‌های توان افزایی زنان مدیر در کشور اجرایی می‌شود.

شهیندخت مولاوردی عصر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دومین بار است که به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است، اظهار داشت: بار اول در آیین  اختتامیه هفتمین نشست منطقه‌ای سازمان‌های مردم‌نهاد حوزه زنان و خانواده و دستگاه‌های اجرایی جنوب کشور در یاسوج شرکت کردم و اکنون نیز به همراه کاروان دولت تدبیر و امید به این استان سفر کردم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با بیان اینکه آن همایش در راستای آموزش و ترویج برنامه‌های شبکه‌ای و سازمان‌های مرد‌م‌نهاد بود، عنوان کرد: امید است آن همایش تاثیرات خود را در بین سازمان‌های مردم‌نهاد  و دستگاه‌های اجرایی گذاشته باشد.

مولاوردی بیان کرد: با توجه به ظرفیت، مطالعات و گزارش‌هایی که از استان دریافت شده ‌کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت‌های بسیار مناسبی دارد.

وی تصریح کرد: ما پروژه‌های متعددی داریم و مانند خیلی از استان‌های دیگر این استان جزء پایلوت پروژه‌های ماست و پروژه‌های در راستای توانمند‌سازی زنان  با همکاری آموزش و پرورش و سازمان ملی استاندارد اجرایی می‌شود.

مولاوردی خاطرنشان کرد: به زودی پروژه‌ای برای توان‌افزایی زنان مدیر در استان‌های کشور با هماهنگی و همکاری وزارت کشور اجرایی می‌شود و چند‌ طرح از سوی سازمان‌های مردم‌نهاد با هدف اشتغالزایی، توانمند‌سازی و کارآفرینان زن در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: نمایشگاه توانمندی زنان در یاسوج افتتاح می‌شود و به طور قطع با زنان و فعالان استان در راستای مطالبات آنها نشستی برگزار می‌شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور یکی از مطالبات دولت تدبیر و امید در حوزه بانوان را بحث پارک بانوان اعلام کرد و افزود: در راستای ایجاد مراکز ورزشی، تفریحی و بحث عرضه و فروش صنایع دستی بانوان تلاش خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم در این سفر زمینه لازم را برای ساماندهی پارک بانوان فراهم کنیم.