معاون امور زنان و خانواه رییس جمهوری در افتتاحیه جشنواره رالی گردشگری بانوان گفت: با بازدید از غرفه های این جشنواره شاخص های درون زا، برون گرا و دانش بنیان را دیدم.

به گزارش روابط عمومی کاخ موزه سعدآباد، شهیندخت مولاوردی با بیان اینکه در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل قرار داریم اضافه کرد: مشاهده این گونه شاخصه ها در فعالیت های بانوان بسیار امیدبخش است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: گردشگری ایران از نظر ورزش ، سلامت ، طبیعت و سایر جاذبه های ناشناخته ظرفیت بالایی دارد که ما هنوز نتوانسته ایم از آن استفاده مطلوب ببریم.

مولاوردی تصریح کرد: بعد از اجرای برنامه ششم توسعه، شاهد بهره وری بهتری در این زمینه بوده ایم اما همچنان نیازمند سرمایه گذاری هستیم تا کشور به مسیر توسعه ای خویش ادامه دهد.

ابراهیم رضایی بابادی رئیس کانون جهانگردی و اتومبیل رانی کشور نیز عنوان کرد: ما به عنوان یک کانون مردم نهاد وظیفه داشتیم از این طرح و طرح های مشابه حمایت کنیم و امیدواریم بتوانیم این کار را در همه استان ها تکرار کنیم.

سهیلا جلودار زاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و رئیس اتحادیه زنان کارگر اظهار کرد: نهاد خانواده ارزش آفرین است ولی اگر زن در خانواده در مجموعه جریانات اجتماعی قرار نگیرد نمی تواند به مراتب نسل آگاهی را به جامعه تحویل دهد.

وی ادامه داد: امروز بعد از گذشت 3 سال از فعالیت دولت تدبیر و امید، بازگشت زنان به عرصه های اجتماعی پررنگ تر شده است و این بازگشت را می توان در آمارهای مخصوص به زنان دید. به این ترتیب که نمایندگان مجلس زن از 8 نفر به 17 نفر رسیده اند و این تعداد در اتاق بازرگانی به 15 نفر رسیده است.

رقیه حاتمی پورمدیرعامل مجموعه گردشگری فلامینگو، طراح این رالی گردشگری نیز ضمن تاکید بر اهداف اصلی این جشنواره گفت: ما به عنوان افراد فعال در حوزه زنان می بایست قدم هایی را برای حضور هرچه بیشتر زنان در صحنه اجتماع برداریم و این طرح بخش کوچکی برای رسیدن به این هدف بوده و هست.

وی گفت: تیم رالی با حدود 20 راننده خانم با هدف معرفی جاذبه های کمتر شناخته شده کشور صبح پنجشنبه از کاخ موزه سعدآباد به سمت زنجان حرکت خواهد کرد و پس از عبور از استان های البرز وقزوین و یک شب اقامت در زنجان به تهران باز خواهند گشت.

بیوک موسوی مدیر مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد نیز تبیین کرد: با توجه به سیاست مجموعه سعدآباد مبنی بر حمایت از برنامه های فرهنگی و هنری، این بار با جشنواره ای ویژه بانوان شاهد حضور هرچه بیشتر زنان و دختران در این جشنواره بوده ایم.

رالی گردشگری بانوان در 4 شهریور در مسیر 4 استان کشور (تهران، البرز، قزوین و زنجان) با 20 راننده خانم برگزار می شود.