مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان از اجرایی شدن پنج پروژه حمایتی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در آموزش و پرورش هرمزگان خبر داد.

زهرا یعقوب نژاد در نشست کار گروه تخصصی بانوان و خانواده استان هرمزگان با اشاره به انعقاد شش موافقت‎‎نامه اجرایی مشتمل بر 12 طرح، بین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و دستگاه‏‏‌های اجرایی استان هرمزگان، بیان داشت: پنج طرح مشترک با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و دستگاه‎‎های اجرایی در استان هرمزگان در حوزه آموزش و پرورش اجرا شده که مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری به عنوان ناظر بر طرح‎‎های مذکور تعیین شد.

وی ادامه داد: این پنج طرح در 13 شهرستان استان هرمزگان در حوزه آموزش و پرورش اجرا شده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان با اشاره به طرح های مشترک اجراشده با معاونت امور زنان در حوزه آموزش پرورش، عنوان کرد: از اهداف دولت یازدهم توسعه عدالت آموزشی  و پوشش تحصیلی دختران بازمانده از تحصیل است که اجرای طرح ها و پروژه های حمایتی از دختران دانش آموز این استان اقدامی تاثیر گذار در راستای دستیابی به اهداف یاد شده با مشارکت آموزش و پرورش استان است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان آسیب شناسی روانی اجتماعی دانش آموزان دختر دوره متوسطه دوم، بهبود وضعیت بهداشتی دانش آموزان محروم و نیازمند در مقطع اول متوسطه خاص پایه اول، تقویت شیوه های مهارتی و ارتباطی اولیا با دانش آموزان دختر، افزایش پوشش تحصیلی دختران بازمانده از تحصیل مناطق محروم از طریق تامین لوازم التحریر و هزینه تحصیلی دانش آموزان و تولید و توزیع بسته فرهنگی ویژه والدین آنها و تدوین بسته آموزشی و ارائه آموزش حقوق و مسئولیت های فردی، خانوادگی و اجتماعی به دانش آموزان متوسطه دوم، اولیا دانش آموزان و مربیان مدارس از جمله این پنج پروژه است که در حوزه آموزش و پرورش اجرایی شده است.