معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: تعاونی ها و شرکت های دانش بنیان ظرفیت مناسبی برای اشتغال بانوان از جمله زنان بدسرپرست، هنرمندان و فارغ التحیصلان دانشگاهی هستند.

شهیندخت مولاوردی در بازدید از پارک علم و فناوری قزوین که در جریان سی و دومین سفر کاروان تدبیر و امید به این استان صورت گرفت، افزود: سند سیاستی ،اجرایی اشتغال پایدار زنان را با گروه هدف دختران فارغ التحصیل دانشگاهی و زنان سرپرست خانوار تدوین کرده ایم که در دستورکار بررسی شورای عالی اشتغال قرار دارد.

وی اظهار داشت: درصدد هستیم تا اشتغال را به سمت بخش خصوصی و تعاونی ها ببریم تا از توان زنان بدسرپرست و بانوان هنرمند بهره مند شویم بنابراین در سند اشتغال پایدار به وضعیت اشتغال زنان توجه ویژه صورت خواهد گرفت.

مولاوردی با بیان اینکه در شرایط نباید به اشتغال زنان در دستگاه های دولتی اتکا داشت،تصریح کرد: از این رو باید از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان و بنگاه های اقتصادی برای مهارت های علمی و تخصصی زنان و اشتغال این قشر بهره گرفت.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: اشتغال و توسعه کارآفرینی با استفاده از ظرفیت های بخش دولتی و خصوصی بویژه برای بانوان از دغدغه های دولت است.

این مقام مسئول ادامه داد: متاسفانه در چندین سال گذشته جایگاه اجتماعی زنان به دلایل متعددی تنزل پیدا کرد و امروز دولت تدبیر و امید به دنبال احیا و ارتقای دوباره آن است.

وی افزود: دولت در برنامه ششم توسعه با جدیت به دنبال توسعه متوازن منطقه ای است و با برنامه ریزی ها و پیگیری های لازم به دنبال آن می باشد که مسائل محرک توسعه را در خود جای دهد تا در چند سال آینده شاهد توسعه در مناطق و موضوعات مختلف باشیم.

مولاوردی در پایان افزود:وقتی توسعه و اقتصاد دانش بنیان باشد این مساله زن و مرد نمی شناسد و وضعیت دانش آموختگی زنان ما را به این باور می رساند که برای سرمایه گذاری در زمینه تحصیل این افراد و به منظور رشد و پیشرفت کشور باید برنامه های لازم را ارائه کنیم.