معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه تلاش می‌کنیم پروژه‌های خود را که به صورت محدود در چند استان اجرا کرده بودیم، در سال جاری در سطح ملی به اجرا درآوریم،گفت: تا پایان هفته پیش رو برنامه همکاری ما با دستگاه

اطهره نژادی در گفت و گو با ایسنا، افزود: تفاهمنامه‌ها ابزار همکاری هستند. بنابراین مهم به سرانجام رساندن برنامه‌هاست نه صرفا انعقاد تفاهمنامه. امسال ما در جهت عملیاتی کردن تفاهمنامه‌ها برنامه‌هایی داریم که سال‌های گذشته به دلیل کمبود بودجه تنها در چند استان اجرا شد. این برنامه‌ها در سال جاری ارزیابی می شود.

وی با اشاره به طرح‌های مشترک معاونت امور زنان با وزارت آموزش و پرورش، گفت: آموزش حقوق و تکالیف فردی خانوادگی و اجتماعی به دانش آموزان از جمله طرح‌های مشترک بین این دو بخش دولتی بوده است. ارزیابی مجری این طرح و نظارت انجام شده بر عملکرد آن نشان دهنده مفید بودن  پروژه آموزش حقوق و تکالیف فردی خانوادگی و اجتماعی به دانش آموزان بوده است.