دبیرکارگروه مطالعات زنان از راه اندازی رشته های پژوهش محور زنان در دانشگاهها خبر داد.

به گزارش «فرهنگ امروز» به نقل از مهر؛ محمد اسحاقی در گفتگو با خبرنگار مهر در این باره، گفت: رشته مطالعات زنان از سال 76 در دانشگاههای کشور راه اندازی شد و برگرفته از رشته مطالعات زنان در کشورهای غربی به ویژه آمریکا است. تولید گفتمان فمینیستی در میان جامعه زنان و دانشگاهی به همراه ایجاد مرکز مطالعات و تحقیقات زنان از اهداف راه اندازی این رشته در کشور بود که مسائل زنان را مورد نقادی و ارزیابیهای جدید قرار می داد.

وی ادامه داد: با مصوبات وزارت علوم در حوزه زنان این رشته به سرعت در دانشگاههای دولتی و آزاد راه اندازی شد اما بعد از مدتی به علت چالشهای موجود در این زمینه، بعد از یک دهه اصلاحات اعمال و کمتر در دانشگاهها به اجرا گذاشته شد. به گفته دبیر کارگروه مطالعات زنان، بر اساس ارزیابیهای صورت گرفته مشخص شد که اختلالات جدی در این رشته و گروه ارائه شده وجود دارد لذا بازنگری آن در دستور کار شورای عالی انقلاب قرار گرفت.

اسحاقی ادامه داد: مطالعات زنان پیش از این در مقطع کارشناسی با دو گرایش حقوق زن در اسلام و زن و خانواده اجرا شده بود.وی درباره راه اندازی این رشته در مقطع دکتری، گفت: این دو گرایش در مقطع دکتری نیز راه اندازی و سرفصلهای آن ایجاد و یک دوره هم در دانشگاه تربیت مدرس به اجرا در آمد اما باز هم بازنگری شد.

دبیرکارگروه مطالعات زنان از راه اندازی رشته های دیگری در حوزه زنان خبر داد و افزود: رشته های دیگری در مقاطع ارشد و دکتری راه اندازی می شود که پژوهش محور هم خواهند بود.