معاون وزیر ورزش و و جوانان در امور بانوان گفت: در بخش توسعه ورزش زنان در حوزه قهرمانی و همگانی روند رو به رشد داریم.

«رباب شهریان» روز سه شنبه در نشست تخصصی زن، ورزش و رسانه با تاکید بر همکاری و تعامل دستگاه های ورزشی با رسانه ها افزود: هر جا رسانه ها با درک عمیق با ورزش همکاری داشتند شاهد پیشرفت بیشتر زنان بودیم و حتی برای پیشبرد بیشتر اهداف در حوزه های مختلف ورزشی، همکاری رسانه ها سبب شد، یک پروسه طولانی خیلی کوتاه تر به نتیجه برسد.

وی ادامه داد: البته گاهی نیز رسانه ها با حاشیه سازی و خبرهای ضد و نقیض سبب شدند در روند رو به رشد یک حوزه ورزشی خلل ایجاد شود و چند گام به عقب برویم.

شهریان تصریح کرد: نقش رسانه در توسعه ورزش زنان در تمامی کشورها از اهمیت ویژه ای برخوردار است و اگر چه رسانه ها در توسعه حضور بیشتر زنان در عرصه های فرهنگی و اجتماعی نقش دارند، اما در حوزه ورزشی نیز در افزایش سلامت جامعه می توانند تاثیر گذار باشند.

معاون وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: خوشبختانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، فضا برای ورزش زنان بسیار مهیاتر از گذشته بوده و حضور نواب و رئیسای زن در فدراسیون های ورزشی، مربیان، داورن و مدیران ورزشی زن از افتخارات نظام جمهوری اسلامی است.

نایب رئیس کمیته ملی المپیک ادامه داد: کسب کرسی ها بین المللی در دولت یازدهم حکایت از یک روند رو به رشد در ورزش زنان دارد که این مساله بر اساس آمار و ارقام قابل دفاع است.

وی به نخستین مدال المپیکی زنان ایران و افزایش مدال های زنان ورزشکار کشورمان در پارالمپیک اشاره کرد و گفت: این پیشرفت حکایت از توجه دولت یازدهم به ورزش زنان و فراهم شدن زمینه بهتر برای حضور آنان در عرصه های ورزشی است.

شهریان با بیان اینکه کمیته بین المللی المپیک تا سال ۲۰۲۰ در کنار برخی از اولویت ها از جمله ورزش عاری از دوپینگ، مشارکت ۵۰ درصدی زنان را خواستار شده و از کمیته های ملی المپیک کشورها خواسته علاوه بر فراهم شدن حضور بیشتر زنان شرایط برابری برای حضور زنان ورزشکار مسلمان را نیز فراهم کنند.

وی ادامه داد: وزرات ورزش و جوانان در حوزه ورزش زنان چهار هدف کلان شامل، توسعه ورزش همگانی و سلامت محوری به منظور داشتن جامعه سالم، توسعه ورزش قهرمانی و حضور بیشتر زنان در رویداد های مهم آسیایی، جهانی و المپیک، توسعه فرهنگی و نزدیک کردن ورزش زنان به استانداردهای جهانی را مدنظر قرار داده است.

شهریان تصریح کرد: نگرش حال حاضر ورزش کشور حکایت از همکاری و تعامل رسانه ها با حوزه ورزش کشور است و حمایت رسانه ها به عنوان یک امتیاز مثبت در توسعه ورزش زنان محسوب می شود.

معاون وزیر ورزش و جوانان همچنین در گفت و گوی کوتاهی با خبرنگاران در حاشیه این نشست، گفت: کمیته بین المللی المپیک خواستار اصلاح اساسنامه فدراسیون های ورزشی بر اساس روح المپیک است و در این موضوع تغییر در اساسنامه کمیته ملی المپیک مطرح نیست.

وی همچنین در خصوص سفرهای برون مرزی هیات ورزشی تاکید کرد: فدراسیون ها پیش از اعزام هیات های ورزشی

باید مجوزها لازم را از وزارت ورزش و جوانان بگیرند و سپس نسبت به اعزام تیم ها به مسابقات برون مرزی اقدام کنند.

شهریان تاکید کرد: در نیمه دوم سال علی رغم مشکلات بودجه ای تلاش داریم تا همه اردوها و اعزام های مصوب را به سرانجام برسانیم.