معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت:کاهش ۲۵ درصدی آسیب های اجتماعی در راهبردهای اجرایی پنج ساله برنامه ششم توسعه هدفگذاری شده است. 


شهیندخت مولاوردی عصر روز یکشنبه در جریان سی و دمین سفر استانی دولت و نشست شورای اداری شهرستان کمیجان، افزود: سند آسیب های اجتماعی توسط رئیس جمهوری ابلاغ شده و بر مبنای تکالیف تدوین شده یک سازمان باید متولی آسیب های اجتماعی باشد.

وی اظهار کرد: آسیب های اجتماعی واقعیتی در جامعه است اما برنامه های هدفمند در مهار و کاهش آن امری ضروریست و راهبردهای بازدارنده آسیب های اجتماعی در حوزه زنان و خانوداه اهمیت زیادی دارد.

مولاوردی در بخش دیگری از سخنانش گفت: کاروان تدبیر و امید در پایتخت صنعت ایران، مهد نخبگان و فرهیختگان و سرزمین آفتاب مهمان است و همه تلاش دولت بر این است تا مسائل این استان به بهترین شکل پی گرفته شود.

وی افزود: سفر به استان مرکزی در رده های پایانی سفرهای استانی دولت است و با ی سفر دیگر دور اول سفر کاروان تدبیر و امید به پایان می رسد.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: سفرهای استانی دولت یازدهم با دولت قبلی تفاوت فاحشی دارد و در این سفرها از دادن عهد و پیمان و وعده های غیرعملی و غیرکارشناسی پرهیز می شود.

مولاوردی افزود: در این سفرها متناسب با نیازها و اعتبارات، مصوباتی در دستور کار قرار می گیرد و آنچه تصمیم گیری می شود مبنای کارشناسی دارد و از ماه ها قبل ارزیابی شده و امروز از زبان رئیس جمهوری به مردم استان هدیه می شود.

وی اظهار کرد: این سفرها فرصتی مناسب برای شنیدن خواسته، نیازها و مطالبات مردم است و دولت در این زمینه گوش شنوا دارد.

دکتر مولاوردی در بخش دیگری از سخنانش گفت: سال ۸۴ دولت نهم همزمان با اجرای سند چشم انداز ۲۰ ساله سرکار آمد که بسیاری از شاخص های مندرج در سند محقق نشده بود و نشانه عدم موفقیت دولت قبلی در اجرایی شدن این سند است.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: دولت یازدهم با همه مشکلات سامان معیشت و سیاست خارجی را در اولویت قرار داد و توفیق خوبی نیز حاصل کرده است.

وی بیان کرد:دربدو فعالیت دولت یازدهم وضعیت سرمایه اجتماعی کشور مناسب نبود و گسست اجتماعی در کشور حاکم شده بود و آسیب های اجتماعی، اعتماد عمومی، اخلاق و نشاط را تحت تاثیر قرارداده بود.

وی ادامه داد: دولت در عرصه اقتصاد با ریل گذاری درست تلاش کرد تا بتواند مدیریت را بر مدار عقلانیت، خردجمعی و تدبیر بازگرداند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: باوجود کاهش قیمت نفت از ۱۵۰ دلار به ۳۰ و ۴۰ دلار که قابل مقایسه با قیمت نفت در دولت گذشته نبود، امسال نرخ رشد پنج درصدی هدفگذاری شده است و دولت در تلاش است تا در برنامه ششم توسعه، نرخ رشد را به هشت درصد افزایش دهد.

مولاوردی افزود: دغدغه مهم دولت خروج اقتصاد ایران از رکود است و با سیاست های اعمال شده رتبه کسب و کار در ایران از ۱۵۰ به ۱۱۷ رسیده و برای سال ۹۶ این رتبه به زیر ۱۰۰ هدفگذاری شده است.

وی اظهار کرد: یکی دیگر از اولویت های دولت در سیاست خارجی بازی برد برد است و بر مبنای آن کشور توانست از سیطره قطعنامه سازمان ملل بدون اشغال نظامی خارج شود.

وی گفت: با تلاش تیم مذاکره کننده هسته ای در طول مذاکرات از زنجیره تحریم های فلج کننده خارج شدیم و تهدید نظامی برداشته شد.

مولاوردی اظهار کرد: ایران به قدرتی در منطقه تبدیل شده است.

وی گفت: در اقتصاد مقاومتی دولت اقتصادی رقابتی غیر رانتی و شفاف است و کاهش تصدی گری و واگذاری امور به مردم را در برنامه دارد.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت :تاکنون دولت ۲۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه پرداخت کرده که پرداخت این حجم نیاز به مدیریت و کارکارشناسی داشته است.

مولاوردی افزود: مطالبه جدی در اشتغال جوانان و بیکاری، خواسته اول و آخر جوانان و خانواده آنان است که دولت نیز به این مهم توجه جدی دارد.

وی اظهار کرد: برای ایجاد فرصت اشتغال جدید باید به دنبال راهکار بود و از اتکا به درآمدهای نفتی و مالیات دوری کرد و لازم است سالانه ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی انجام شود.

این معاون رئیس جمهوری گفت: باید مقدمات سرمایه گذاری و اعتماد لازم در این حوزه جذب شود و منظور از سرمایه گذاری پهن کردن فرش قرمز برای متقاضیان و یا گشودن دروازه کشور برای ورود کالای خارجی نیست بلکه دولت به دنبال ایجاد فرصت اشتغال و تشویق سرمایه گذاری با معادله بردبرد است.

وی بیان کرد: مفهوم درونزا بودن اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید داخلی این است که کالای تولید داخل را ارجح بدانیم و کیفیت تولید را بالا ببریم.

وی اظهار کرد: متاسفانه با تمام تلاش ها و مدیریت جهادگونه دولت تدبیر و امید شاهد بداخلاقی و بی انصافی هایی بودیم و عده ای کوشیده اند تا حاشیه برای دولت درست کنند.

وی گفت: در ماه های باقی مانده از عمر دولت یازدهم ۷۵۰۰ واحد صنعتی نیازمند کمک که در کشور شناسایی شده به چرخه تولید باز گردانده می شود و دولت می کوشد تا با مجموعه تدابیر اشتغال جدید ایجاد کند.

    

حضور در گازار شهدای شهرستان کمیجان و ادای احترام به مقام شامخ شهیدان ، بهره برداری از دانشگاه پیام نور این شهرستان از برنامه های جانبی سفر نماینده ویژه رئیس جمهوری به شهرستان کمیجان در سی و دومین سفر کاروان تدبیر و امید به استان مرکزی بود.

دانشگاه پیام نور کمیجان با صرف اعتبار ۲۵ میلیارد ریال در زمینی به وسعت ۶۳۰۰ مترمربع با زیربنای ۱۲۰۰ مترمربع به بهره برداری رسید.

استان مرکزی در دوم و سوم آبان ماه میهمان کابینه یازدهم است و رئیس جمهوری در نخستین روز از این سفر پس از استقبال رسمی در فرودگاه و سخنرانی در جمع مردم اراک ، در نشست های سرمایه گذاری و فرهیختگان، علما و ایثارگران شرکت کرده است.

بازدید از شرکت واگن پارس اراک و بهره برداری از طرح های اقتصادی و عمرانی استان مرکزی به صورت ویدئوکنفرانس از دیگر برنامه های روز نخست سفر رئیس جمهوری بوده است.

دیدار با مردم شهرستان خمین، برگزاری نشست شورای اداری، بازدید از بیت تاریخی امام راحل و نشست خبری برنامه های اعلام شده روز دوم سفر سی و دوم کاروان تدبیر و امید است.