معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، سپردن سرنوشت نهضت ابااعبدالله حسین(ع) به دست یک زن را در تاریخ بی نظیر و درسی برای همگان دانست که به فعالیت اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی بانوان مشروعیت می بخشد. 


شهیندخت مولاوردی روز سه شنبه  در نشست دانشجویی زنان عاشورایی و نقش ویژه حضرت زینب(س) که به منظور بررسی نگاه زن معاصر به زندگانی حضرت زینب(س) در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: تنها حضرت زینب (س) می توانست از عهده ماموریت وقایع پس از عاشورا بربیاید و برای خنثی کردن سیاست های بنی امیه و بویژه یزید علیه امام حسین (ع) سکوت معنایی نداشت و با روایات صادقانه این بانوی بزرگوار از کربلا و نهضت، حقایق افشا شد.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به ظرفیت های حقوقی قابل استفاده نهضت امام حسین(ع) برای نسل امروز و آینده، ادامه داد: هر نسلی متناسب با نیازهای عصر خود برخی جنبه های شخصیتی الگوهای دینی یا ملی را مبنای عمل قرار می دهد اما نقش آفرینی حضرت زینب(س) و دیگر زنان با توجه به جامعه مردسالار آن دوران درس های فراوانی دارد که حق گرفتنی است و باید ایستادگی کرد.

مولاوردی ادامه داد: زینب آموخت که رویه خلاف عدالت را به نقد بکشیم چراکه نقد عملکرد حاکمان چیز عجیبی نیست و موجب سلامت جامعه و حاکمیت است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه باید از ظرفیت های اثرگذار حضرت زینب(س) برای ارتقا آگاهی عمومی جامعه اسلامی و انسانی و احترام به حقوق انسان ها بهره برد، اظهار داشت: درنتیجه به انسانی تر شدن و تحکیم اخلاق در زیست امروز کمک می شود.

مولاوردی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه نقش آفرینی زنان عاشورایی انکار نشدنی است، افزود: پیامبر اکرم (ص) منادی این ماموریت بود که زنان دوشادوش مردان مسئولیت امر به معروف و نهی از منکر و اصلاح در عرصه های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی بر دوش دارند.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به نقش مهم حضرت زینب و دیگر بانوان در روایت وقایع کربلا و قیام امام حسین(ع) تاکید کرد: با زنی مواجه ایم که در متن حوادث مهم تاریخی است و برخلاف تبلیغات خانه نشینی بانوان، در سال ۶۱ هجری قمری تراز اسلام و الگویی برای زنان  و حتی مردان می شود.

مولاوردی با بیان اینکه زینب به نوعی عامل پیروزی نهضت امام حسین (ع) بود، گفت: دشمنان فکر می کردند با شهادت امام حسین(ع) نیروی حق شکست خورد اما نقش حضرت زینب و دیگر بانوان در تداوم نهضت بی بدیل است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده تصریح کرد: حضرت زینب ثابت می کند زن مسلمان علاوه بر انجام وظایف مادری و همسری، عنصر فعال اجتماعی است که سرنوشت خود و آیندگان را رقم می زند.

مولاوردی گفت: حضرت زینب همچنین در مدیریت پیام رسانی بحران و  در برون رفت وضعیت توانست با مدیریت ، موفق عمل کند.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده ادامه داد: ایشان این پیام مهم را برای آیندگان طنین انداز کرد که باید در برابر  ذلت و فراعنه با عزت زندگی کرد.

مولاوردی گفت: حضرت زینب الگویی برای مدیریت شرایط بحرانی است و با مدیریت بر احوال خود، دیگران و عالم هستی نشان داد که در دامان حضرت زهرا(س) و مکتب امام علی(ع) پرورش یافته است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در ابتدای سخنان خود گفت: متاسفانه به نقش زنان در قبل ، روز و بعد از حادثه مهم عاشورا کمتر توجه شده است و زنده بودن نهضت امام حسین(ع) مدیون سهم بزرگ زنان و حضرت زینب است.

مولاوردی با اشاره به فلسفه همراه نمودن زنان و اهل بیت توسط امام حسین(ع) گفت: هدف امام حسین اصلاح امت، بازگشت به سنت حضرت محمد(ص) و افشای فساد بنی امیه و یزید بود که ایشان کاملا مستحضر بودند درصورت سرنوشتی خونبار ، پیام رسانی این حرکت و نهضت نقشی است که حضرت زینب(س) و حضرت سجاد(ع) به درستی  ایفا می کنند.