شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با علی محمد موسوی دبیرکل گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه موسوم به D8 دیدار کرد.

معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری: این دیدار که ساعاتی قبل با حضور شهیندخت مولاوردی و سید علی محمد موسوی در محل این معاونت برگزار شد، به همت دفتر بین الملل معاونت امورزنان و خانواده به مدیریت فاطمه رحمتی تشکیل گردید. در این جلسه دکتر علی محمد موسوی ضمن معرفی سازمان D8 که شامل 8 کشور بزرگ سرلیست جهان اسلام شامل ایران، ترکیه، پاکستان، اندونزی، نیجریه، بنگلادش، مالزی و مصر است، به ظرفیت بسیار بالای این گروه به دلیل جمعیت یک میلیاردی و پراکندگی جغرافیایی مناسب اشاره کرد و خاطر نشان ساخت که این سازمان به دلیل چابکی بیشتر نسبت به OIC و سازمان های مشابه و همچنین مشابهت های فرهنگی اعضای آن فضای همکاری بسیار مناسبی دارد. در ادامه دبیرگروه D8 به تاریخچه ی تشکیل آن توسط آقایان هاشمی رفسنجانی و نجم الدین اربکان و با هدف تشکیل گروهی بزرگ در جهان اسلام در سال 1997 اشاره کرد و اظهار نمود که حتی در دیداری که با مقام معظم رهبری داشته است ایشان فرموده اند: "D8یکی از آرزوهای بزرگ من بود که توسط مرحوم اربکان محقق شد."
در نهایت دبیر گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه(D8)، هدف از این دیدار ها را که با وزرا و معاونین رئیس جمهور انجام داده است، گسترش همکاری ها با رویکرد اقتصادی که اسکوپ اصلی D8 است عنوان کرد و مهمترین دستاورد این سازمان را تاکنون تجارت درون منطقه ای نامید که در سال تاسیس D8 یعنی 1997، بیست میلیارد بوده و در سال گذشته به 150 میلیارد رسیده است و قرار است تا سال 2018، به 500 میلیارد برسد. وی ادامه داد که در خصوص توانمندسازی زنان، زنان کارآفرین یا هر حوزه دیگری که رویکرد اقتصادی داشته باشد، D8آمادگی دارد که وارد مرحله عمل شود و به دلیل اینکه دبیرکلی آن هم اکنون در دست ایران است (ریاست دوره ای تغییر می کند) پتانسیل های همکاری بیشتری برای ایران قابل بهره برداری است و این امکان وجود دارد که همکاری های مختلف با میزبانی ایران شروع شود. دکتر علی محمد موسوی افزود: "این سازمان دارای اجلاس سران نیز هست که هشت سری از آن برگزار شده و هردو سال یکبار برگزار می شود و جمهوری اسلامی ایران فعال ترین کشور D8 است."
در ادامه جلسه مولاوردی ضمن تشکر از دبیر کل کشورهای D8، با ذکر اینکه یکی از محورهایی که طبق ماده 230 برعهده معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری است گسترش تعاملات بین المللی است، تاکید نمود که این معاونت تعامل با کشورهای اسلامی و منطقه را با اولویت بالاتری دنبال   می کند و در پی این است که جایگاه زنان ایران و مسلمان در کل دنیا و بالتبع آن کشورهای اسلامی ارتقا یابد.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، با اشاره به نشست های وزرای زن در کشورهای مختلف، اجرا نشدن کامل برخی بیانیه ها و میثاق نامه های حاصل از این اجلاس را مدنظر قرارداد و اظهار امیدواری کرد که آنچه در بیانیه جاکارتا به اجرا درنیامده و در میثاق تهران عملیاتی نشده است، پس از نشست باکو جامه عمل بپوشد که مهمترین آن توانمندسازی زنان در حوزه اقتصاد است.
در ادامه جلسه فاطمه رحمتی، مدیر دفتر امور بین الملل معاونت زنان و خانواده از چگونگی همکاری با D8 سوالاتی را مطرح کرد و اظهار امیدواری نمود که بتوان با گسترش همکاری های D8، یک بلوک قدرتمند کشورهای اسلامی داشت.
در انتها مولاوردی به مدل ارائه شده این معاونت به سازمان ملل متحد در خصوص توازن بین کار و زندگی زنان اشاره نمود و اظهار داشت این مدل که حاصل ساعتها کار کارشناسی و دقیق است می تواند با همکاری با D8، عملیاتی و تسهیل شود.
در پایان جلسه مقرر گردید نحوه ی همکاری این معاونت با D8 توسط مدیریت دفتر امور بین الملل بررسی و همکاری های اقتصادی- فرهنگی با آن سازمان آغاز شود.