روزنامه اعتماد در شماره یکشنبه ۱۶ آبان در یادداشتی به قلم الهه کولایی فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: نقش و تاثیر زنان در تحولات سیاسی کشور واقعیتی انکارناپذیر است که همه تحلیلگران و ناظران داخلی و خارجی بر آن تاکید داشته‌اند.

در ادامه این مطلب می خوانیم: به خصوص در فرازهای پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از آن، در همه ادوار سرنوشت‌ساز در کشور ما زنان نقش‌آفرین بوده‌اند و توانسته‌اند با بهره‌گیری از هوشیاری و درایت خود در تحولات سیاسی کشور تاثیر مثبتی را به نمایش بگذارند. از جمله در تحولات سال‌های اخیر و به قدرت رسیدن دولت تدبیر و امید آنها همچنان در ستادهای انتخاباتی و پای صندوق‌های رای در تلاش برای دگرگون کردن شرایط کشور در مسیر خواسته‌ها و مطالبات مردم تصویری بسیار متفاوت و متمایز از همه جوامع منطقه‌ای که در آن زندگی می‌کنیم پیش چشمان جهانیان به نمایش گذاشته‌اند.

دولت تدبیر و امید که وعده ایجاد فرصت‌های برابر برای همه شهروندان برای فعلیت یافتن استعدادها و توانمندی‌های آنان در عرصه‌های خصوصی و عمومی را مطرح کرد از جایگاه یک حقوقدان که بر ضرورت تامین و اجرایی کردن حقوق فردی و جمعی همه انسان‌ها به ویژه همه شهروندان ایرانی تاکید کرده، اینک گامی بلند به پیش نهاده است. آقای دکتر روحانی با انتخاب خانم دکتر زهرا احمدی‌پور، استاد برجسته دانشگاه تربیت مدرس که در حوزه جغرافیای سیاسی فردی شناخته شده و خوشنام است به عنوان رییس سازمانی که در عرصه جغرافیای پربرکت ایران وسعت دارد و می‌تواند استعدادها و ظرفیت‌های عظیمی را در خدمت منافع همه مردم ایران به کار گیرد نشان داد در وعده‌های انتخاباتی خود استوار و پابرجاست.

به ویژه آنکه در پی رای سازنده و تاثیرگذار فراکسیون امید در روزهای اخیر به وزرای پیشنهادی دولت نشان داد دکتر روحانی به خوبی مسیر برآورده کردن انتظارات مردم از راه برگزیدن شایسته‌ها به همکاری خویش را یافته است و در امتداد تلاش‌های سال‌های اخیرهمچنان استوار و پرقدرت برای برآورده کردن خواسته‌ها و مطالبات مردم ایران به تلاش خود ادامه می‌دهد. خانم دکتر احمدی‌پور از معدود زنانی است که فرصت تجربه‌های موفق مدیریتی را در وزارت کشور داشته و حضور موفق ایشان در سمت مدیرکل تقسیمات کشوری و استفاده از تخصص و توان علمی ایشان سبب شد تا در این حوزه در دوره تصدی ایشان موفقیت‌های قابل توجهی در این عرصه شکل گیرد.

بدون تردید انتخاب همکارانی شایسته و توانمند شاخصی قابل اتکا برای به نمایش گذاشتن پایبندی دولت و به ویژه ریاست‌جمهوری به وعده‌هایی است که در مبارزات انتخاباتی برای جلب آرای مردم داده شده و این گام بلند می‌تواند امید به دگرگونی در مسیر رشد و توسعه همه‌جانبه کشور را نه تنها در میان زنان که در میان همه مردم ایران که خواستار توزیع فرصت‌های مناسب برای همه ایرانیان هستند به عنوان گامی مثبت و رو به پیش برآورد شود و دولت با این انتصاب راه را برای مبارزات پیش‌رو و پیروزی پس از آن در سال آینده هموار ساخته است.