مشاور وزیر کار می‌گوید بزرگ‌ترین ظرفیت زنان تعاونگر این است که می‌توانند نگاه جامعه را نسبت به کار زنان تغییر بدهند و بین زندگی خانوادگی و شغلی آنها تعادل ایجاد کنند.

وحیده نگین اظهار کرد: برای استفاده از ظرفیت تعاونی‌های زنان باید آموزش و اطلاع رسانی مناسب به زنان صورت گیرد و اهمیت ارزش افزوده در تعاونی‌های زنان مورد توجه واقع شود.

وی تشکل‌های تعاونی را بهترین ابزار برای افزایش مشارکت اجتماعی زنان دانست و افزود: در شرایط فعلی که اقتصاد کشور نیازمند مقاوم‌سازی است نباید توانایی‌های زنان را نادیده بگیریم هرچند زنان برای نشان دادن خلاقیت‌ها و توانمندی‌های خود تلاش می‌کنند ولی به کارگیری توانایی‌های این قشر از جامعه نیازمند برنامه‌ریزی است.

نگین تصریح کرد: یکی از موانع پیشرفت زنان بسنده کردن به نقش این قشر در خانواده است در حالی که تجربه ثابت کرده زنان با حل مشکلات و موانع پیش رو به موفقیت‌های اجتماعی بسیاری دست یافته‌اند.

مشاور امور زنان و خانواده وزیر کار درعین حال بر لزوم فراهم کردن بسترها و فرصتهای استفاده از توانمندی‌های بانوان تاکید کرد و گفت: از طریق سازمانها، صندوق‌ها و بانکهای زیرمجموعه وزارت کار می‌توانیم شبکه‌ای راه اندازی کنیم تا خدمات مورد نیاز تعاونی‌ها از طریق ادارات شناسایی و شرایط برای راه‌اندازی تعاونی‌های جدید تسهیل شود.

به اعتقاد وی استفاده از ظرفیتهای زنان علاوه بر جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی زمینه کاهش فقر و نابرابری و تربیت نسل را فراهم می‌کند.

نگین گفت: برای دستیابی به توسعه پایدار و ایجاد اشتغال باید به نقش اجتماعی و اقتصادی زنان توجه کرد.