برنامه شایستگی مدیریت تجاری اتحادیه اروپا طی مراسمی در سوم نوامبر ۲۰۱۶ اقدام به تقدیر از بانوان کارآفرین ایرانی کرد. این مراسم برای نخستین بار در تاریخ ایران به ثبت رسید در نخستین مراسم ۳۰ تن از بانوان ایرانی موفق به دریافت لوح به امضا رسیده از سوی E

فصل جدیدی در تجارت بین الملل گشوده شده ‌است، در حالی که بسیاری از شرکت‌های ایرانی در حال آماده سازی و تجهیز خود برای ورود ایران به سازمان تجارت جهانی هستند، نقش زنان ایرانی در عرصه تجارت و ایجاد کسب و کارهای جدید، روز به روز پررنگ تر می‌شود. در میان بانوان این مرز و بوم، هستند نفرات پرشماری که به همه ابعاد زندگی خود پرداخته اند، از حفظ محفل خانوادگی و پرورش و تربیت کودکان تا حضور موثر در عرصه کارآفرینی. اینان نه قدرت مضاعف دارند و نه خارق العاده اند ،بلکه با برنامه ریزی و مدیریت محیط خود توانسته در هر دو عرصه زندگی موفق باشند. اگر چه تحمل زیادی دارند که تمام فشار‌های موجود برای کنترل و مدیریت این دو بعد متفاوت از زندگی را تاب می‌آورند.

پای صحبت هر کدام که می‌نشینید، از مدلی خاص برای هدایت و مدیریت زندگی برخوردارند و پر از تجربه‌هایی که جملگی آنان را در عرصه‌های فعالیت اقتصادی متمایز ساخته است.

زندگی، از دریچه دید بانوان کارآفرین تلفیقی از هنر و حرفه است. نقشی که اینان ایفا می‌کنند نه تنها بر جامعه زنان، بلکه بر تمامی قشر‌های جامعه اثر گذار است. دقت بانوان کارآفرین در اینکه برای انجام هر کاری اصول و اساس آن رعایت شود، به خودی خود نظم را وارد سیستم کار می‌کند. در این همین راستا برنامه شایستگی مدیریت تجاری اتحادیه اروپا طی مراسمی در سوم نوامبر ۲۰۱۶ اقدام به تقدیر از بانوان کارآفرین ایرانی کرد. این مراسم برای نخستین بار در تاریخ ایران به ثبت رسید در نخستین مراسم ۳۰ تن از بانوان ایرانی موفق به دریافت لوح به امضا رسیده از سوی EBC*L اتحادیه اروپا شدند و به دنبال آن، بنای انجام این مراسم در سال‌های بعد نیز نهاده شد. در ویژه نامه تقدیر از زنان کارآفرین سعی شده تا نیم نگاهی به فعالیت برخی از زنان کارآفرین این مرز و بوم شود. اینکه چگونه به این باور رسیده اند که می‌توانند حتی در عرصه بین‌المللی نیز حضور مستمر و مستقیم داشته باشند تا جایی که تعدادی از آنها پرچم پر افتخار این مرز و بوم را در بالاترین قله‌ها به اهتزار درآورده و باعث شعف و غرور مردان و زنان ایران زمین شده اند.