دبیر کل جمعیت زنان مسلمان نواندیش اعلام کرد که اولین کنگره این جمعیت ۲۶ آذر ماه برگزار می‌شود.

فاطمه راکعی در نشست خبری امروز اولین کنگره این جمعیت، گفت: هدف ما تلاش برای تبعیض زدایی از قانون در سطح خانواده، جامعه و ارتقای سطح مشارکت مدیریتی زنان به عنوان پتانسیل واقعی برای پیشبرد اهداف توسعه است.

وی با بیان اینکه زنان با ماهیت روحی وروانی خود می‌توانند جهان را مدیریت مادرانه کنند،افزود: توسعه کشور ما در تمام ابعاد با مشارکت سیاسی زنان محقق می شود. تلاش داریم در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و هنری و در سطح ملی ،به این سطح از فرهنگ برسیم که تبعیض از بین رفته و از قوانین تبعیض زدایی شود.

راکعی با اشاره به اینکه در عضو گیری برای جمعیت زنان مسلمان نواندیش محدودیت برای حضور مردان نیست، گفت: تعدادی از اعضای ما را مردان شناخته شده تشکیل می دهند و به عبارتی جمعیت زنان مسلمان نواندیش جمعیتی را تشکیل می دهد که برای جامعه در تمام ابعاد سیاسی،اجتماعی و فرهنگی کار می کند.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به حضور پر شور و موثر بانوان و سطح مشارکت بالای زنان در انتخابات تا زمانیکه زنان در مسند قدرت سیاسی قرار نگیرند، نمیتوانند آرمانها وایدها را عملیاتی کنند.

دبیر کل جمعیت زنان مسلمان نواندیش ادامه داد: زنان باید در مدیریت تصمیم گیری حضور داشته باشند،بنابراین در اولین کنگره جمعیت زنان نو اندیش گزارشی از فعالیتها و تلاشهای این جمعیت در انتخابات مجلس دهم ارائه خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی ما تلاش برای ارتقاء جایگاه مدیریتی زنان وفرهنگ سازی عمومی برای شناخت بهتر شخصیت زنان است، گفت: باورمندانه باید به بحث عدالت جنسیتی توجه کنیم،چراکه زن و مرد به لحاظ اجتماعی و انسانی هیچ فرقی با یکدیگر ندارند.

راکعی با اشاره به اینکه در قانون اساسی جایگاه خوبی برای زنان در نظر گرفته شده است،افزود: اگر تمام قوانین و مقرراتی که در قانون اساسی برای زنان در نظر گرفته شده محقق شود،شاهد شرایط بهتری خواهیم بود.

وی گفت: به لحاظ حقوقی و قانونی به دنبال از بین بردن تبعیض جنسیتی و دستیابی بهو خانواده ایده آل هستیم.

وی به ضرورت تشکیل جمعیت زنان مسلمان نواندیش اشاره کرد و افزود: باید سقف مشارکت سیاسی زنان را افزایش داده و شکاف موجود را کاهش دهیم.

آذر منصوری نیز در این نشست خبری با بیان اینکه کنگره این جمعیت در دو سه دهه اخیر، کنگره بی سابقه خواهد بود، گفت:از لحاظ نوع افراد دعوت شده و برنامه در نظر گرفته شده،این کنگره بسیار متفاوت خواهد بود.

وی با اشاره به اصلاحات اساسنامه جمعیت زنان مسلمان نواندیش در کنگره ۲۶ آذر ماه،افزود:این کنگره پیام خوبی به دولت ایران خواهیم داشت. در شرایط سیاسی ایران موجود ایران این تشکل باید حضور داشته باشد چرا که ظرفیتهای موجود نتوانسته شکافهای موجود را برطرف کند.

منصوری خاطرنشان کرد: کنگره در تاریخ ۱۳۹۵/۰۹/۲۶رأس ساعت ۸:۳۰ تا عصر در کانون توحید برگزار می شود.

منصوری با اشاره به طرح چشم انداز جمعیت زنان مسلمان نواندیش برای انتخابات آینده، بیان داشت:انتخاب دبیرکل، اعضای شورای مرکزی و اصلاحات اساسنامه انجام خواهد شد.

قایم مقام دبیر کل جمعیت زنان مسلمان نواندیش با بیان اینکه این جمعیت در ۲۸ استان نمایندگی دارد،تصریح کرد: در دو سوم این استانها اعضای شورای مرکزی مشخص شده کهبر اساس اساسنامه،حق رای دارند و به عنوان عضو جمعیت حضور فعال وموثری در کنگره خواهند داشت.