زمینه حضور زنان در سطوح مدیریتی و مسئولیت‌های مدنی در حالی در دوره اول ریاست جمهوری دکتر روحانی مورد اذعان کارشناسان و مردم قرار گرفته که معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده، افزایش ۱۰ درصدی مدیریت زنان در برنامه ششم توسعه کشور را مطرح کرده است. 


شهیندخت مولاوردی که از روز گذشته در جمع بانوان و تشکل های دانشجویی آذربایجان غربی حاضر شده است، روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: رئیس جمهوری به وعده‌های انتخاباتی خود درباره حضور زنان و ارتقای آنان در پست‌های بالای دولت عمل کرده است.

وی سپردن مسئولیت‌های اجرایی به زنان را نشانه اعتماد دولت به زنان دانست و گفت: توجه دولت به زنان در افزایش مسئولیت های اجرایی آنان خلاصه نمی شود و در زمینه های مختلف از جمله حمایت از زنان سرپرست خانوار و توانمند سازی آنان مورد ارزیابی قرار می گیرد.

وی همچنین به اجرای طرح جامع توانمندسازی زنان در ۱۵ استان کشور اشاره کرد و گفت: شهرستان ری به عنوان پایلوت اجرای این طرح انتخاب شده است.

وی با تاکید بر اینکه برای اجرای این طرح اولویت با استان هایی است که زنان سرپرست خانوار بیشتری دارند، افزود: این طرح جامع در نخستین گام زنان سرپرست خانوار را مورد حمایت قرار می دهد و در مرحله بعدی اقدام به کارآفرینی و ایجاد فرصت شغلی برای آنان می کند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اقدام دولت در خصوص کاهش زندانی شدن زنان اظهار کرد: زمانیکه لایحه مجازات های جایگزین حبس توسط قوه قضائیه مطرح شد، پیشنهادهایی از طرف معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری مطرح و پس از اصلاح قانون مجازات اسلامی و تصویب آن توسط قوه قضائیه، پذیرفته شد.

مولاوردی ادامه داد: بر اساس تفاهمنامه‌ای که با انجمن حمایت از خانواده زندانیان صورت گرفته است، برنامه‌های ویژه حمایتی برای زنان سرپرست خانوار که همسران آنان در بند هستند، در نظر گرفته شده است.

معاون رئیس جمهوری در خصوص عوامل بازماندگی دختران از تحصیل گفت: عوامل فرهنگی، وضعیت اقتصادی نامطلوب، پائین بودن سطح سواد و آگاهی خانواده ها از جمله عوامل دخیل در این زمینه است.

هم‌اکنون در دولت یازدهم چهار زن در پست‌های مدیریتی در حال ایفای نقش هستند و این بیانگر آن است که رئیس جمهوری به وعده‌های انتخاباتی خود درباره حضور زنان و ارتقای آنان در پست‌های بالای دولت عمل کرده است.