مشاور امور بانوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حضور زنان در مناصب مدیریتی و سیاسی نه تنها لطمه ای به پایه و اساس خانواده وارد نمی کند، بلکه موجب موفقیت خانواده می شود.

از اعلام روز یکشنبه دبیرخانه نخستین کنگره ملی زنان موفق ایران، پروین داداندیش افزود: یکی از محورهای اصلی این کنگره، بررسی رابطه معنادار میان زنان موفق و خانواده موفق است، که این رویکرد نشان خواهد داد که زنان در مناصب مدیریتی و سیاسی نیز می توانند خانواده ای موفق داشته باشند.

وی با بیان اینکه فراکسیون زنان مجلس شورا اسلامی حمایت جدی خود را از این کنگره اعلام کرده است، اظهار داشت: یکی از شاخصه های اصلی زنان موفق، در کنار مسئولیت خارج از خانه، مدیریت آنان در خانواده است.

داداندیش اضافه کرد: نقش زنان در خانواده همیشه و همواره بی‌ بدیل بوده و در هر برهه حساسیت ‌های خاص خود را داشته‌ است، که زنان با درک به ‌موقع در صورت بروز مشکلات در خانواده و با بصیرت و ذکاوت کافی آن را تشخیص و نسبت به رفع آن عمل می کنند.

وی تاکید کرد: درک مسائل مهم زنان با اولویت ‌های واقعی نیز باید در راس دغدغه‌ های ما باشد تا با در نظرگرفتن اولویت ‌ها، نیازها و مسائل اصلی و فرعی زنان را شناسایی و برای حل آنها برنامه ریزی دقیق انجام دهیم.

مشاور امور بانوان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: با توجه به اینکه زنان نیمی از جامعه را تشکیل داده و بر نیمی دیگر نیز تاثیر ویژه ای داشته است، نباید نقش موثر زنان در حوزه های فرهنگ،هنر، تربیت جامعه وخانواده را نادیده گرفت.

داداندیش ادامه داد: تلاش براین است تا با مشارکت تمامی طیف ها و بخش ها این کنگره هر چه با شکوه تر برگزار شود.

به گفته وی، البته پنل های تخصصی با موضوعات مختلف از جمله پنل زنان مدیر و تعادل کار و زندگی با محورهای بررسی رابطه مدیریت بانوان، کنترل کار و تعادل کار - زندگی، بررسی چالش های بانوان مدیر و تاثیر آن در زندگی فردی و شناسایی راهکار های مناسب برای بانوان مدیر جهت تعادل و زندگی در دنیای امروز برگزار می شود.

وی ابراز امیدواری کرد که با برگزاری این کنگره بتوان شرایط حضور فعال زنان در جامعه را در جهت شتاب بیشتر توسعه و پیشرفت اسلامی و موفقیت هرچه بیشتر آنان درجامعه و تاثیرات مثبت آن بر خانواده را تسهیل و فراهم کرد.

نخستین کنگره بین المللی زنان موفق ایران همگام با ماده ۳۱ برنامه ششم توسعه، با هدف بهره مندی جامعه از سرمایه انسانی بانوان توانمند در فرآیند توسعه پایدار و متوازن دی ماه ۹۵ در سالن اجلاس سران اسلامی تهران، برگزار می شود.