مدیرکل امور بانوان استانداری تهران با اشاره به دومین کارگروه زنان و خانواده استانداری تهران، گفت:‌ قرار است طرح جامع «ساماندهی زنان سرپرست خانوار» در شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران مطرح شود.

زهرا ساعی با بیان این مطلب اظهارکرد: ما طرح جامع «ساماندهی زنان سرپرست خانوار» را در این کارگروه مطرح کردیم. استاندار تهران، مشاور وزیر کشور در امور بانوان و مدیران کل امور بانوان دستگاه‌های اجرایی در این جلسه حضور داشتند و درباره این طرح به آنان توضیحاتی داده شد.

مدیرکل امور بانوان استانداری تهران با بیان اینکه این طرح به صورت آزمایشی ابتدا در شهرستان ری اجرا می‌شود، گفت: طی مذاکرات صورت گرفته با مولاوردی - معاون رئیس جمهور در امور زنان- قرار است در صورت موفقیت طرح جامع ساماندهی زنان سرپرست خانوار در استان تهران این طرح درکل کشور اجرایی شود.

وی درباره اقدامات صورت گرفته برای تهیه طرح جامع ساماندهی زنان سرپرست خانوار گفت: طی چند ماه با صاحبنظران درباره این طرح جلساتی داشتیم علاوه بر آن نشست‌هایی را با دستگاه‌های متولی زنان سرپرست خانوار مانند سازمان بهزیستی، کمیته حضرت امام (ره)، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و فنی حرفه‌ای برگزار کردیم. شرح وظایف این دستگاه‌ها را گرفتیم، از اقدامات آنها در زمینه زنان سرپرست خانوار مطلع شدیم و درباره نحوه حضور آنها در طرح جامع به نتایجی رسیدیم.

ساعی در پایان گفت: نتایج بدست آمده را در کارگروه دوم زنان و خانواده استانداری تهران مطرح کردیم و نظر استاندار درباره اقدامات صورت گرفته مثبت بود.