هدف از برگزاری این کنگره تجلیل از بانوان موفق نبوده بلکه با برگزاری پنل ها و نشست های تخصصی به دنبال فراهم سازی بسترهای مناسب به منظور بروز و شکوفایی استعدادهای بانوان کشور در عرصه های مختلف می باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده «نخستین کنگره ملی زنان موفق ایران» با مجوزسازمان اداری و استخدامی کشور، مرکز آموزش مدیریت دولتی به شماره ۵۲۵۷/۳ و با هدف بهره مندی جامعه از سرمایه انسانی بانوان توانمند در فرآیند توسعه پایدار و افزایش حضور آنان در مناصب مدیریتی و سیاسی کشور با رویکرد اندیشه های اسلامی توسط مرکز همایش های نمودار توسعه داتیس و با حمایت معنوی فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت کشور وزارت امور خارجه، وزارت راه و شهرسازی، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ‌وزارت نفت، وزارت تعاون،‌کار و رفاه اجتماعی،‌ وزرا، ورزش و جوانان، سایر سازمان های مدیریتی و دانشگاه های سراسر کشور،‌ در تهران برگزار می گردد.

محورهای پنل های تخصصی این کنگره زنان و مدیریت در مناصب اجرایی، قانون گذاری و قضایی،‌ زنان و حقوق شهروندی، زنان و مشارکت سیاسی،‌ زنان و کارآفرینی، حضور زنان در جامعه مدنی،‌ اندیشه های اسلامی و مشارکت زنان در جامعه، ‌زنان و تعاملات بین المللی، زنان و آموزش، زنان مدیر و تعادل کار و زندگی می باشد. شایان ذکر است برای دوره های آموزشی فوق گواهینامه های معتبر صادر می گردد.