معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به روابط دیرینه و تاریخی تهران-ورشو تاکید کرد ‏که زمینه های بسیار زیادی برای توسعه روابط بین زنان دو کشور وجود دارد.‏

شهیندخت مولاوردی روز دوشنبه در دیدار "آنا ماریا آندرس" وزیر همکاری های بین المللی دفتر نخست وزیری لهستان با اشاره به گشایش دفتر تجاری لهستان در جمهوری اسلامی ایران گفت: باید در ترکیب هیات های تجاری به زنان توجه بیشتری شود و بانوان دو کشور حضور فعالانه تر در روند تبادل تجربیات در امور بازرگانی، تجاری ، هنری، فرهنگی و سایر بخش ها داشته باشند.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده به برنامه ها و شعارهای انتخاباتی دکتر روحانی مبنی بر دسترسی به فرصت های برابر در کشور اشاره و تصریح کرد: تلاش شد با اعمال رویکرد عدالت جنسیتی و افزایش تصویب قوانین مربوطه در برنامه ششم توسعه توسط مجلس شورای اسلامی در ۵ ساله آینده و در  همه حوزه های مدیریتی، بازار کار و خانواده، دسترسی عادلانه به منابع و فرصت ها پیش آید.

مولاوردی با اشاره به روند تاریخی تاسیس معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در دولت سازندگی و همچنین بالاترین تعداد نماینده زن در مجلس دهم شورای اسلامی به نسبت ادوار گذشته، اظهار داشت: اکنون در جمهوری اسلامی ایران شاهد تصویب بیشترین قوانین به نفع زنان کشور و همچنین حضور چشمگیر و فعال بانوان ایرانی در عرصه های  دانشگاهی، تصمیم سازی ، تصمیم گیری ، مدیریتی، تجارت، کارآفرینی ، هنری و فرهنگی هستیم.

وزیر همکاری های بین المللی دفتر نخست وزیری لهستان نیز در این دیدار بر گسترش همکاری های دو کشور در همه عرصه ها بویژه زنان تاکید کرد و گفت: تبادل تجربیات بین دو کشور بسیار حائز اهمیت است.  ماریا آندرس با اشاره به عدم تعادل بین حقوق و همچنین دستمزد زنان و مردان در سراسر دنیا ابراز امیدواری کرد، با ارتقای همکاری بین دوکشور و در مجامع بین المللی به سمت رفع این مشکلات حرکت شود.