عدالت اجتماعی به معنای واقعی در حوزه زنان و خانواده اجرایی نشده است و در این حوزه شاهد نوعی عدم تعادل به ویژه در دسترسی زنان به پست های مدیریتی و منابع هستیم.

شهیندخت مولاوردی، در نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن ارتحال تسلیت جانگذار آیت الله هاشمی رفسنجانی، ایشان را نماد واقع گرایی، عقلانیت، مصلحت اندیشی و عمل گرایی سیاسی دانست و افزود: نه تنها سران کشور که در پیام های سران سایر کشور ها و سیاستمداران جهانی، آیت الله هاشمی رفسنجانی یک عمل گرای سیاسی معرفی شده بود.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، با بیان این مطلب، اظهار داشت: انسجام ملی و همبستگی اجتماعی به وجود آمده در مراسم ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی می تواند با ایجاد یک روند آشتی ملی در کشور مسیر توسعه و پیشرفت کشور را فراهم سازد.

مولاوردی، هاشمی رفسنجانی را حامی جامعه زنان، عنوان کرد و با بیان اینکه وی، بنیانگذار ساختار اولیه دفتر امور زنان و خانواده در سال ۶۸ بودند و در سال ۷۰ نیز اولین حکم مشاور رئیس جمهور درامور زنان را صادر کردند، افزود: این ساختار نقطه عطفی در توجه به حوزه زنان و خانواده و قرار گرفتن هدف های توسعه ای برای زنان و خانواده در برنامه های توسعه شد.

وی، با بیان اینکه معاونت زنان و خانواده مطابق اصل ۱۲۴ یک جایگاه ستادی دارد ، گفت: در این حوزه رسالت هایی مانند بررسی و شناسایی مسایل زنان و خانواده، ایجاد حساسیت نسبت به این مسایل و مشکلات، جلب مشارکت در راستای حل و رفع آنان، بهره برداری از رسالت های ذاتی وزارتخانه ها و سازمان ها در راستای رفع مشکلات حوزه زنان و خانواده انجام می گیرد.

مولاوردی، افزود: با بهره گیری از توان بازوان اجرایی در وزارتخانه ها و استان ها، اقداماتی در راستای شناسایی وضعیت زنان  و خانواده، خلأها و مشکلات زنان در حوزه های مختلف انجام شد و به تبع آن در برنامه پنج ساله ششم توسعه چارچوب مشخصی برای بهبود و توسعه وضعیت جامعه زنان صورت می گیرد.

معاون رئیس جمهوری در حوزه زنان و خانواده ، به تدوین اسناد راهبردی در حوزه زنان و خانواده و ارایه به کمیسیون اجتماعی ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: سند حمایت اجتماعی با مشارکت وزارت رفاه و تأمین اجتماعی، بسته توان افزایی و حمایت افزایی گروه های مختلف زنان ، بسته جامعه حمایتی زنان شاغل برخی از این سندها هستند.

مولاوردی، خاطر نشان کرد: معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری با مشارکت سازمان برنامه و بودجه و مکاتبه با تمامی وزارتخانه ها، مشکلات زنان را جمع آوری کرده و بسته حمایتی در راستای رفع این مشکلات و با هدف ایجاد توازن وظایف زنان در جامعه و خانواده و انجام این وظایف به نحو احسن تهیه کرده است. استانداری کهکیلویه و بویر احمد